Asbest leien dak verwijderen

Een oud dak bevat vaak asbest dat moet worden verwijderd alvorens er een nieuw leien dak gemaakt kan worden. Bevat uw dak asbest dan kan een aan Ikking Group gelieerd bedrijf dit verwijderen waarna de weg naar een nieuw leien dak open ligt. Asbest is namelijk niet goed voor de gezondheid en het wordt tegenwoordig niet meer verwerkt in daken. Laat asbest in uw leien dak dan ook door ons verwijderen en vervangen door een mooi nieuw dak.

Asbest in uw leien dak: laten verwijderen en vervangen door Ikking Group

Zit er asbest in uw leien dak, dan kunt u dit dak laten verwijderen en vervangen door de experts van Ikking Group. Wij hebben namelijk al meer dan 40 jaar ervaring in de dakenbranche en hebben de nodige kennis, vakkundigheid en expertise in huis om de problemen aan uw dak op te kunnen lossen. Wilt u na het verwijderen van uw asbest leien dak een nieuw leien dak? Dan heeft u bij ons de keuze uit twee soorten leien daken:

  • Leien daken van Tapco: Een dak met Tapco kunst leien: duurzaam, beloopbaar, licht van gewicht, windvast, bestand tegen vorst en hagel, vrij van schadelijke stoffen, arbeidsvriendelijke montage, geen onderhoud nodig, geen aangroei van mos.
  • AT Leipannen: Een dak met AT Leipannen van kunststof: duurzaam, zeer laag gewicht per vierkante meter, kleurvast, vrij van schadelijke stoffen, arbeidsvriendelijke montage, geen onderhoud nodig, geen aangroei van mos.

Wij helpen u graag bij het maken van deze keuze. Wij vinden een klantvriendelijke service erg belangrijk en denken graag met u mee!

Laat het asbest in uw dak voor 2024 verwijderen

Het asbest in uw dak moet wettelijk voor 2024 verwijderd worden. Wij zorgen er graag voor dat elk dak straks milieuvriendelijk en duurzaam is en op een zuinige manier gemaakt is. Wij vertellen u hier graag meer over. Voor meer informatie over onze producten en diensten kunt u dan ook altijd contact met ons opnemen door ons te bellen. Eén telefoontje is genoeg: +31 (0)342 452575.

Neem direct contact op!

Uw naam (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht