Asbest laten verwijderen in Amersfoort en Utrecht

Heeft u een oud dak met asbest en wilt u dit laten verwijderen door een gespecialiseerd bedrijf in de omgeving van Amersfoort en Utrecht? Dan staan de vakspecialisten van Ikking Group voor u klaar. Wij vervangen uw dak met asbest graag voor een dak met kunststofleistenen of andere dakbedekking. Of u nu een schuur, loods, woning, kerk of openbaar gebouw wilt voorzien van een dakrenovatie: wij zijn u graag van dienst. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht.

 

Asbest verwijderen en vervangen voor leisteen in Amersfoort of Utrecht: de voordelen

In veel oude daken zijn dakproducten met asbest verwerkt. In sommige gevallen kan er asbest vrijkomen, bijvoorbeeld wanneer het dak beschadigd raakt. Het asbest kan een risico vormen voor de gezondheid. Laat asbest daarom professioneel van uw dak in Amersfoort of Utrecht verwijderen. Onze specialisten vervangen het dak in dat geval door een dak van kunststofleisteen. Met dit type kunststofdakbedekking profiteert u van de volgende voordelen:

  • Het is een milieuvriendelijke en duurzame manier van dakbedekking;
  • Het is licht van gewicht;
  • Het is kleurvast, waardoor u lang plezier heeft van uw nieuwe dak.

Bovendien is het goedkoper dan echt leisteen en is het uiterst eenvoudig aan te brengen met een hamer of spijkerpistool. Voor het verwijderen en vervangen van een leiendak met asbest schakelt u dus Ikking Group uit Achterveld, nabij Amersfoort en Utrecht, in.

 

Neem contact met ons op voor advies

Wilt u onze specialisten inschakelen voor het verwijderen van asbest bij uw woning in Amersfoort of Utrecht? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening, over onze producten en de kosten van het verwijderen van asbest. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)342 452575 of door te mailen naar info@ikking.com.

Onze producten

Tapco kunstlei Classic

De Classic daklei oogt met zijn gestructureerde oppervlakte en onregelmatige randen als een authentieke natuurlei. De leien zijn gemaakt van polypropyleen. Met zijn natuurlijke uitstraling en de vele voordelen die kunststof biedt ten opzichten van natuursteen, is de Classic daklei een aantrekkelijk en duurzaam alternatief voor uw huis, garage, loods of monumentaal pand.

Lees meer

Tapco kunstlei Aledora

De Aledora kunstlei van Tapco is de meest karakteristieke dakbedekking op dit moment, ontwikkeld vanuit authentiek vakmanschap. Ze hebben de uitstraling van authentiek handgesneden leisteen voor een fractie van de kosten en met een langere, onderhoudsvrije levensduur. Met de Aledora kunstlei maakt u een bewuste keuze en vergroot u waarde van uw huis of pand.

Lees meer

Naadloze aluminium dakgoten

Geen naden betekent minder lekkage en slijtage, ze vergen dan ook weinig onderhoud. De naadloze aluminium dakgoot heeft een rustige en strakke uitstraling. De lichtgewicht dakgoten worden ter plekke geproduceerd in de gewenste lengten en zijn eenvoudig te monteren. Zo bespaart u tijd en geld. Onze naadloos aluminium dakgoot is zeer geschikt voor woningen, woningblokken, agrarische, industriële- en bedrijfsgebouwen.

Lees meer

Meer weten?

Ons assortiment bestaat uit duurzame, milieu- en arbeidsvriendelijke composiet leien en dakpannen. De producten zijn geschikt voor huizen, villa’s, kerken, (aanbouw)serres, agrarische en utiliteitsgebouwen en zo meer.

Bekijk onze producten