Asbest verwijderen Breda

Laat asbest verwijderen van uw dak door Ikking Group in de omgeving van Breda. In de wat oudere daken zit vaak nog asbest verwerkt. Asbest is niet goed voor de gezondheid. Het is daarom van belang om uw dak te laten vervangen en het aanwezige asbest van uw dak te laten verwijderen. Wij zijn er voor bedrijven en particulieren; onze daken zijn geschikt voor huizen en villa’s maar ook voor utiliteitsgebouwen, agrarische gebouwen, kerken en serres.

Laat asbest in uw dak professioneel verwijderen door specialist uit regio Breda

Wilt u asbest van uw dak laten verwijderen in Breda of omstreken? Schakel dan Ikking Group in. Wij hebben namelijk al meer dan 40 jaar ervaring in de dakenbranche en kunnen u hierdoor een betrouwbare en superieure kwaliteit bieden. Als u asbest wilt laten verwijderen in uw dak, dan kunt u ervoor kiezen om uw gehele dak te laten vervangen. We hebben hiervoor verschillende opties. Deze opties zijn milieuvriendelijk en kunnen op een milieu- en arbeidsvriendelijke manier geplaatst worden, waardoor u ook nog eens kosten bespaart. Daarnaast profiteert u van zuinige productiemethoden. U heeft bij ons de keuze uit verschillende soorten leipannen, dakpannen en een zonnepaneelsysteem.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u door ons asbest van uw dak laten verwijderen bij u in Breda? Dat is mogelijk. Wij horen graag wat we voor u kunnen betekenen en bespreken graag alle mogelijkheden met u. Voor meer informatie neemt u contact met ons op door te bellen naar +31 (0)342 452575.

Onze producten

Tapco kunstlei Classic

De Classic daklei oogt met zijn gestructureerde oppervlakte en onregelmatige randen als een authentieke natuurlei. De leien zijn gemaakt van polypropyleen. Met zijn natuurlijke uitstraling en de vele voordelen die kunststof biedt ten opzichten van natuursteen, is de Classic daklei een aantrekkelijk en duurzaam alternatief voor uw huis, garage, loods of monumentaal pand.

Lees meer

Tapco kunstlei Aledora

De Aledora kunstlei van Tapco is de meest karakteristieke dakbedekking op dit moment, ontwikkeld vanuit authentiek vakmanschap. Ze hebben de uitstraling van authentiek handgesneden leisteen voor een fractie van de kosten en met een langere, onderhoudsvrije levensduur. Met de Aledora kunstlei maakt u een bewuste keuze en vergroot u waarde van uw huis of pand.

Lees meer

Naadloze aluminium dakgoten

Geen naden betekent minder lekkage en slijtage, ze vergen dan ook weinig onderhoud. De naadloze aluminium dakgoot heeft een rustige en strakke uitstraling. De lichtgewicht dakgoten worden ter plekke geproduceerd in de gewenste lengten en zijn eenvoudig te monteren. Zo bespaart u tijd en geld. Onze naadloos aluminium dakgoot is zeer geschikt voor woningen, woningblokken, agrarische, industriële- en bedrijfsgebouwen.

Lees meer

Meer weten?

Ons assortiment bestaat uit duurzame, milieu- en arbeidsvriendelijke composiet leien en dakpannen. De producten zijn geschikt voor huizen, villa’s, kerken, (aanbouw)serres, agrarische en utiliteitsgebouwen en zo meer.

Bekijk onze producten