Asbest verwijderen particulier Amsterdam

Ikking Group kan ook asbest uit uw dak verwijderen bij elke particulier of elk bedrijf in de omgeving van Amsterdam. In veel oudere daken zit asbest verwerkt, en dit is niet goed voor de gezondheid. Is er in uw dak asbest gevonden, dan is het belangrijk om dit te laten verwijderen als particulier zijnde in de omgeving van Amsterdam. Laat dit door Ikking Group doen, wij zorgen dan meteen ook voor een prachtig en kwalitatief hoogwaardig nieuw dak!

Asbest laten verwijderen als particulier in de omgeving van Amsterdam

Wij zijn er voor zowel bedrijven als particulieren. Dus als particulier zijnde kunt u ook door Ikking Group uw asbest dak laten verwijderen in de omgeving van Amsterdam. U heeft dan de keuze uit verschillende soorten dak dekking:

  • T-Solaris Zonnepaneelsysteem: niet een zonnepaneel als toevoeging aan uw dak, maar een zonnepaneelsysteem als dak!
  • AT Leipannen: kunstleien perfect voor renovatie, is duurzaam, onderhoudsvrij, milieuvriendelijk, recyclebaar, betaalbaar en esthetisch.
  • ES-dakpannen: kunststof dakpannen met hetzelfde uiterlijk als keramische dakpannen, maar met een lichter gewicht.
  • Tapco Leien: duurzaam, bestand tegen verschillende weersomstandigheden, zonder schadelijke stoffen en een erg laag gewicht.

Een gezond dak

Het is belangrijk om eventuele asbest te laten verwijderen uit uw dak als particulier zijnde in Amsterdam. Wij zorgen graag voor een gezond dak; wij zijn dus ook in te schakelen voor renovaties. Neem voor het laten verwijderen van asbest of voor het plaatsen van een nieuw dak contact met ons op door te bellen naar +31 (0)342 452575.

Neem direct contact op!

Uw naam (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht