Asbestleien verwijderen kosten

Als u asbestleien wilt laten verwijderen, dan bespaart u bij Ikking Group kosten. Doordat het wettelijk verplicht is om dit voor 2024 te laten verwijderen, kan dit onverwachte kosten met zich meebrengen. Een aantal aan Ikking Group gelieerde bedrijven is specialist in het verwijderen van asbest daken tegen een acceptabele prijs. Na verwijdering van het asbest is het tijd voor een nieuw leiendak. Ikking Group beschikt over twee topproducten welke qua prijs uitermate geschikt zijn voor uw nieuw leiendak.

 

Asbestleien laten verwijderen door ons: bespaar op de kosten

Laat uw asbestleien zo snel mogelijk verwijderen en bespaar kosten. Als u dit door Ikking Group uit Achterveld, nabij Amersfoort, laat doen, weet u zeker dat u in goede handen bent. Wij hebben namelijk al meer dan 40 jaar ervaring en bieden u dan ook al tientallen jaren superieure kwaliteit in combinatie met operationele voortreffelijkheid en betrouwbaarheid. Nadat we de asbestleien verwijderd hebben, moet er natuurlijk een nieuw dak geplaatst worden. Bespaar kosten na het laten verwijderen van uw asbestleien en kies voor een nieuw leiendak van BTL of kies voor BRAVA HD-leien.

 

Wij vertellen u graag meer over het verwijderen van asbest voor 2024

Ikking Group beschikt over meer dan 40 jaar ervaring in de dakenbranche: van vader op zoon zijn er nieuwe leiendaken gemaakt. Wij delen onze ervaring graag met u. Wilt u een vrijblijvend gesprek, advies of offerte? Dan is één telefoontje genoeg: +31 (0)342 452575. Ook kunt u ons een e-mail sturen via info@ikking.com.

Onze producten

Tapco kunstlei Classic

De Classic daklei oogt met zijn gestructureerde oppervlakte en onregelmatige randen als een authentieke natuurlei. De leien zijn gemaakt van polypropyleen. Met zijn natuurlijke uitstraling en de vele voordelen die kunststof biedt ten opzichten van natuursteen, is de Classic daklei een aantrekkelijk en duurzaam alternatief voor uw huis, garage, loods of monumentaal pand.

Lees meer

Tapco kunstlei Aledora

De Aledora kunstlei van Tapco is de meest karakteristieke dakbedekking op dit moment, ontwikkeld vanuit authentiek vakmanschap. Ze hebben de uitstraling van authentiek handgesneden leisteen voor een fractie van de kosten en met een langere, onderhoudsvrije levensduur. Met de Aledora kunstlei maakt u een bewuste keuze en vergroot u waarde van uw huis of pand.

Lees meer

Naadloze aluminium dakgoten

Geen naden betekent minder lekkage en slijtage, ze vergen dan ook weinig onderhoud. De naadloze aluminium dakgoot heeft een rustige en strakke uitstraling. De lichtgewicht dakgoten worden ter plekke geproduceerd in de gewenste lengten en zijn eenvoudig te monteren. Zo bespaart u tijd en geld. Onze naadloos aluminium dakgoot is zeer geschikt voor woningen, woningblokken, agrarische, industriële- en bedrijfsgebouwen.

Lees meer

Meer weten?

Ons assortiment bestaat uit duurzame, milieu- en arbeidsvriendelijke composiet leien en dakpannen. De producten zijn geschikt voor huizen, villa’s, kerken, (aanbouw)serres, agrarische en utiliteitsgebouwen en zo meer.

Bekijk onze producten