Asbestleien verwijderen kosten

Als u asbestleien wilt laten verwijderen, dan bespaart u bij Ikking Group kosten. Doordat het wettelijk verplicht is om dit voor 2024 te laten verwijderen, kan dit onverwachte kosten met zich meebrengen. Een aantal aan Ikking Group gelieerde bedrijven is specialist in het verwijderen van asbest daken tegen een acceptabele prijs. Na verwijdering van het asbest is het tijd voor een nieuw leien dak. Ikking Group beschikt over twee topproducten welke qua prijs uitermate geschikt zijn voor uw nieuw leien dak.

Asbestleien laten verwijderen door Ikking Group: bespaar op de kosten

Laat uw asbestleien zo snel mogelijk verwijderen en bespaar kosten. Als u dit door Ikking Group laat doen, weet u zeker dat u in goede handen bent. Wij hebben namelijk al meer dan 40 jaar ervaring en bieden u dan ook al meer dan 40 jaar een superieure kwaliteit in combinatie met operationele voortreffelijkheid en betrouwbaarheid. Nadat we de asbestleien verwijderd hebben, moet er natuurlijk een nieuw dak geplaatst worden. Bespaar kosten na het laten verwijderen van uw asbestleien en kies voor een nieuw leien dak van Tapco of kies voor AT Leipannen.

Wij vertellen u graag meer over het verwijderen van asbest voor 2024

Ikking Group beschikt over meer dan 40 jaar ervaring in de dakenbranche: van vader op zoon zijn er nieuwe leien daken gemaakt. Wij delen onze ervaring graag met u. Wilt u een vrijblijvend gesprek, advies of offerte, dan is één telefoontje is genoeg: +31 (0)342 452575. Ook kunt u ons een e-mail sturen: info@ikking.com.

Neem direct contact op!

Uw naam (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht