Dakrenovatie in Amsterdam

Een dakrenovatie van uw pand in Amsterdam: Ikking Group uit Achterveld, in regio Amersfoort, verzorgt deze graag van begin tot eind. Met onze uitgebreide ervaring in de branche en hoogwaardige materialen creëren we een volledig nieuw dak waar u tientallen jaren plezier van heeft. Ontdek de mogelijkheden en laat u vrijblijvend adviseren!

 

Wat zijn de voordelen van onze dakrenovatie bij uw pand in Amsterdam?

Is een dakreparatie niet voldoende om (kleine) schade aan uw dak op te herstellen? Of heeft uw woning een oud dak waar asbest in verwerkt is? Dit zijn enkele situaties waarin een volledige renovatie aan te raden is. Onze vakspecialisten komen graag langs op uw locatie in Amsterdam om een professionele dakrenovatie uit te voeren. Uw huidige dak wordt verwijderd, eventuele asbest wordt deskundig weggehaald en vervolgens wordt er een volledig nieuw dak geplaatst. Daarbij ervaart u de volgende voordelen:

  • Gedegen advies over de werkzaamheden die nodig zijn bij uw pand en een overzichtelijk inzicht in de kosten;
  • Keuze uit duurzame, milieuvriendelijke en slijtvaste dakbedekking in verschillende kleuren. Denk aan kunstleien, dakpannen en EPDM-dakbedekking;
  • Producten met een lange levensduur, waardoor u een investering maakt voor de lange termijn;
  • Tientallen jaren fabrieksgarantie op veel van onze producten.

 

Vraag meer informatie aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor dakrenovatie bij uw pand in Amsterdam of bijvoorbeeld de kosten van het vervangen van het dak (met asbest)? Vraag dan meer informatie aan door te bellen naar +31 (0)342 452575, een e-mail te sturen naar info@ikking.com of ons contactformulier in te vullen. Via deze weg plant u direct een afspraak met ons in.

Onze producten

Tapco kunstlei Classic

De Classic daklei oogt met zijn gestructureerde oppervlakte en onregelmatige randen als een authentieke natuurlei. De leien zijn gemaakt van polypropyleen. Met zijn natuurlijke uitstraling en de vele voordelen die kunststof biedt ten opzichten van natuursteen, is de Classic daklei een aantrekkelijk en duurzaam alternatief voor uw huis, garage, loods of monumentaal pand.

Lees meer

Tapco kunstlei Aledora

De Aledora kunstlei van Tapco is de meest karakteristieke dakbedekking op dit moment, ontwikkeld vanuit authentiek vakmanschap. Ze hebben de uitstraling van authentiek handgesneden leisteen voor een fractie van de kosten en met een langere, onderhoudsvrije levensduur. Met de Aledora kunstlei maakt u een bewuste keuze en vergroot u waarde van uw huis of pand.

Lees meer

Naadloze aluminium dakgoten

Geen naden betekent minder lekkage en slijtage, ze vergen dan ook weinig onderhoud. De naadloze aluminium dakgoot heeft een rustige en strakke uitstraling. De lichtgewicht dakgoten worden ter plekke geproduceerd in de gewenste lengten en zijn eenvoudig te monteren. Zo bespaart u tijd en geld. Onze naadloos aluminium dakgoot is zeer geschikt voor woningen, woningblokken, agrarische, industriële- en bedrijfsgebouwen.

Lees meer

Meer weten?

Ons assortiment bestaat uit duurzame, milieu- en arbeidsvriendelijke composiet leien en dakpannen. De producten zijn geschikt voor huizen, villa’s, kerken, (aanbouw)serres, agrarische en utiliteitsgebouwen en zo meer.

Bekijk onze producten