Dakrenovatie in Breda en Amersfoort

Zoekt u een specialist in dakrenovatie of dakreparatie voor uw pand in Breda of Amersfoort? Schakel dan een bedrijf als Ikking Group in. Wij zijn uw adviseur van het eerste moment. Wanneer uw dak toe is aan dakrenovatie of dakreparatie staan onze specialisten in zowel Breda als Amersfoort voor u klaar. Wij hebben inmiddels al meer dan veertig jaar ervaring in de dakenbranche en zijn gespecialiseerd in kunstleiendaken. Uw dakrenovatie of dakreparatie is bij ons in goede handen.

 

Professioneel advies over uw dakrenovatie of dakreparatie in Breda en Amersfoort

Woont u in Breda, Amersfoort of in een andere stad in Nederland en heeft u een dakrenovatie of dakreparatie nodig? Bij Ikking Group in Achterveld geven we u graag deskundig advies en voeren we de werkzaamheden bovendien professioneel uit: van het verwijderen van uw oude dak van EPDM, leistenen, dakpannen of dak met asbest tot het leveren en monteren van een nieuw dak met kunstleien. Alvorens we een offerte opstellen, adviseren we u graag over de prijs, maar ook over onze duurzame milieu- en kostenbesparende BTL-kunstleien en BRAVA-dakpannen van kunststof.

 

Maak kennis met de BTL-leien en BRAVA-dakpannen

Zowel de BTL-leien als de BRAVA-dakpannen hebben een prachtige uitstraling en zijn uitstekende, duurzame en milieuvriendelijke dakbedekking. Deze kunstleien zijn licht van gewicht en vrij van gevaarlijke stoffen, waardoor ze buitengewoon snel en arbeidsvriendelijk aan te brengen zijn op het dak. Dit in tegenstelling tot natuurleien die zwaar zijn en tegen hoge arbeidskosten aangebracht worden.

 

Ontdek de uitgebreide mogelijkheden

Wij delen graag onze ervaring met u en vertellen u meer over de mogelijkheden van dakrenovatie en dakreparatie van uw huis in bijvoorbeeld Breda of Amersfoort. Bel hiervoor naar +31 (0)342 452575. Heeft u vragen over dakrenovaties of wilt u meer weten over de producten en het vervangen van shingles? Neem ook dan contact met ons op.

Onze producten

Tapco kunstlei Classic

De Classic daklei oogt met zijn gestructureerde oppervlakte en onregelmatige randen als een authentieke natuurlei. De leien zijn gemaakt van polypropyleen. Met zijn natuurlijke uitstraling en de vele voordelen die kunststof biedt ten opzichten van natuursteen, is de Classic daklei een aantrekkelijk en duurzaam alternatief voor uw huis, garage, loods of monumentaal pand.

Lees meer

Tapco kunstlei Aledora

De Aledora kunstlei van Tapco is de meest karakteristieke dakbedekking op dit moment, ontwikkeld vanuit authentiek vakmanschap. Ze hebben de uitstraling van authentiek handgesneden leisteen voor een fractie van de kosten en met een langere, onderhoudsvrije levensduur. Met de Aledora kunstlei maakt u een bewuste keuze en vergroot u waarde van uw huis of pand.

Lees meer

Naadloze aluminium dakgoten

Geen naden betekent minder lekkage en slijtage, ze vergen dan ook weinig onderhoud. De naadloze aluminium dakgoot heeft een rustige en strakke uitstraling. De lichtgewicht dakgoten worden ter plekke geproduceerd in de gewenste lengten en zijn eenvoudig te monteren. Zo bespaart u tijd en geld. Onze naadloos aluminium dakgoot is zeer geschikt voor woningen, woningblokken, agrarische, industriële- en bedrijfsgebouwen.

Lees meer

Meer weten?

Ons assortiment bestaat uit duurzame, milieu- en arbeidsvriendelijke composiet leien en dakpannen. De producten zijn geschikt voor huizen, villa’s, kerken, (aanbouw)serres, agrarische en utiliteitsgebouwen en zo meer.

Bekijk onze producten