Dakrenovatie Breda

Het is belangrijk snel een specialist als Ikking Group, actief in regio Breda, in te schakelen als uw dak toe is aan dakrenovatie. Wij zijn uw adviseur vanaf het eerste moment. Van het zondig verwijderen van uw oude dak van EPDM, leistenen, dakpannen of asbest dak tot het leveren en monteren van een nieuw dak met kunstleien. Onze specialisten hebben al meer dan 40 jaar ervaring in de dakenbranche en is gespecialiseerd in kunst leien daken. Uw dakrenovatie is bij ons in goede handen.

Dakrenovatie door professionals in de omgeving van Breda

Woont u in Breda, of in een andere stad in Nederland, en heeft u een dakrenovatie nodig? Benader dan Ikking Group voor zowel advies als een offerte. Om lekkageschade te voorkomen is een tijdige dakrenovatie van belang. Bij uw dakrenovatie in Breda kunnen wij u adviseren over de prijs, maar u ook informeren over onze duurzame milieu- en kostenbesparende Tapco kunstleien en AT Leipannen van kunststof.

Maak kennis met de Tapco leien en AT Leipannen

Zowel de Tapco leien als de AT Leipannen hebben een prachtige uitstraling en zijn een uitstekende duurzame en milieuvriendelijke dakbedekking. Licht van gewicht en vrij van gevaarlijke stoffen zijn deze kunst leien buitengewoon snel en arbeidsvriendelijk aan te brengen op het dak. Dit in tegenstelling tot natuur leien die zwaar zijn en tegen hoge arbeidskosten aangebracht worden.

Ontdek de verschillende mogelijkheden

Wij delen graag onze ervaring met u en vertellen u meer over de mogelijkheden van dakrenovatie van uw huis in bijvoorbeeld Breda. Bel hiervoor naar +31 (0)342 452575. Heeft u vragen over dakrenovaties of wilt u meer weten over de producten? Ook dan belt u naar eerdergenoemd nummer.

Neem direct contact met ons op

Uw naam (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht