Dakreparatie Breda

Voor professionele dakreparatie in de omgeving van Breda schakelt u natuurlijk de experts van Ikking Group in. Wij hebben namelijk al meer dan 40 jaar ervaring in de dakenbranche en hebben dus alle benodigde kennis, vakkundigheid en expertise in huis voor uw dakreparatie in de omgeving van Breda. Wij zijn er voor particulieren en voor bedrijven. We repareren, renoveren en leggen nieuwe daken aan.

Kies voor dakreparatie door Ikking Group uit regio Breda

Als uw dak kapot is, moet dat natuurlijk zo snel mogelijk gerepareerd worden. Voor een professionele dakreparatie in Breda neemt u dan ook contact op met Ikking Group. Wij kunnen elk defect aan uw dak repareren. We kunnen hierbij gebruik maken van verschillende soorten dak dekking, zodat er altijd een goed bij uw huidige dak past. Zo bestaat ons assortiment uit de volgende soorten dak dekking:

  • Tapco Leien: duurzaam, beloopbaar, bestand tegen vorst en hagel, 12,35 kilogram per vierkante meter.
  • AT Leipannen: AT Leipannen zijn een ABB product. De milieuvriendelijke leipannen zijn eveneens licht van gewicht en vrij van kwartsstof. Montage kan snel en arbeidsvriendelijk door het innovatieve railsysteem. Bovendien heeft deze leipan een aantrekkelijke prijs.
  • ES-dakpannen: duurzaam alternatief voor keramische dakpannen, bestendig tegen diverse weersomstandigheden, volledig recyclebaar, 10 kilogram per vierkante meter.
  • T-Solaris Zonnepaneelsysteem: een zonnepaneelsysteem, niet als toevoeging aan het dak; dit zonnepaneelsysteem ís het dak!

De kunstleien en leipannen worden toegepast op daken en wanden van allerlei gebouwen woningen, appartementen, vakantiebungalows, serres en noem maar op. In onze fotogalerij ziet u daarvan voorbeelden.

Ontvang meer informatie

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Graag informeren wij u vrijblijvend over het leveren of aanbrengen van onze producten. U kunt contact opnemen door te bellen naar het volgende telefoonnummer: +31 (0)342 452575.

Neem direct contact met ons op

Uw naam (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht