Dakshingles laten leggen

Dakshingles van hoge kwaliteit kunt u natuurlijk laten leggen door Ikking Group. Is uw dak van EPDM, dakshingles, leisteen of dakpannen versleten? Ikking Group is al meer dan 40 jaar werkzaam op het dak in Nederland en België en heeft menig dak van EPDM, shingles, leisteen of dakpan vervangen door Tapco kunstleien en AT Leipannen van kunststof, twee duurzame producten van topkwaliteit.

Dakshingles laten leggen door Ikking Group      

Als u dakshingles wilt laten leggen, kunt u het beste Ikking Group inschakelen. Wij hebben namelijk dakshingles die op een zuinige manier geproduceerd zijn. Wij vinden milieuvriendelijkheid en duurzaamheid erg belangrijk. Dakshingles zijn erg licht en bestendig tegen veel weersomstandigheden. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te leggen en hebben ze een lange levensduur. Wij zorgen er altijd voor dat onze dakshingles van tevoren gesorteerd en voorgeboord zijn, waardoor het leggen ervan ook erg arbeidsvriendelijk is. Dit bespaart tijd en kosten! Het is naast dakshingles ook mogelijk om uw dak te laten leggen met leien, dakpannen of een speciaal zonnepaneelsysteem.

De keuze is aan u

We hebben veel verschillende mogelijkheden voor het laten leggen van een nieuw dak; van dakshingles tot dakpannen. De keuze is volledig aan u, maar wij helpen u graag met het maken van deze keuze. Voor meer informatie over deze mogelijkheden staat het u dan ook vrij om contact met ons op te nemen door te bellen naar +31 (0)342 452575.

Neem direct contact met ons op

Uw naam (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht