De kosten als u een asbest dak laat vervangen

Bij Ikking Group hoeft u niet bang te zijn voor hoge kosten wanneer u uw asbest dak wilt vervangen in Zuid-Holland of elders. Vanwege ons speciale T-Solaris zonnepaneel en dakbedekkingssysteem heeft u geen nieuwe dakbedekking meer nodig. De kosten voor het vervangen van uw asbest dak zullen daarom lager zijn dan u verwacht. Wacht dus niet met het vervangen van uw schadelijke asbest dak en laat dit over aan een specialist.

 

Wist u dat de kosten van uw asbest dak vervangen lager zijn dan u denkt?

Uiteraard heeft u altijd kosten als u het asbest dak van uw gebouw wilt vervangen. Denk hierbij aan arbeidskosten, maar ook materiaalkosten. Het dak moet verwijderd worden, waarna er een nieuw dak op moet. Schakelt u Ikking Group in? Dan bespaart u veel op dit punt. Door ons speciale T-Solaris zonnepaneel en dakbedekkingssysteem hoeft u niet te betalen voor een geheel nieuw dak. Wij plaatsen de paneelhouders direct op uw dak, waarin een door u gewenst zonnepaneel wordt geplaatst. Dit systeem zorgt ervoor dat uw zonnepaneel als uw nieuwe dak fungeert.

 

Verlaag in de toekomst uw energierekening

De zonnepanelen van Ikking Group zijn niet alleen op de korte termijn aantrekkelijk qua prijs, maar ze besparen u zeker ook in de toekomst veel geld. De zonnepanelen zorgen voor een fikse verlaging van uw jaarlijkse energierekening en ze zijn bovendien duurzaam en milieuvriendelijk.

 

Interesse? Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in onze speciale zonnepanelen, omdat u uw asbest dak wilt vervangen? Of heeft u vragen over onze andere producten of over onze dienstverlening? Neem dan contact op met ons bedrijf in Achterveld, nabij Amersfoort, door te bellen naar +31 (0)342 452575.

Onze producten

Tapco kunstlei Classic

De Classic daklei oogt met zijn gestructureerde oppervlakte en onregelmatige randen als een authentieke natuurlei. De leien zijn gemaakt van polypropyleen. Met zijn natuurlijke uitstraling en de vele voordelen die kunststof biedt ten opzichten van natuursteen, is de Classic daklei een aantrekkelijk en duurzaam alternatief voor uw huis, garage, loods of monumentaal pand.

Lees meer

Tapco kunstlei Aledora

De Aledora kunstlei van Tapco is de meest karakteristieke dakbedekking op dit moment, ontwikkeld vanuit authentiek vakmanschap. Ze hebben de uitstraling van authentiek handgesneden leisteen voor een fractie van de kosten en met een langere, onderhoudsvrije levensduur. Met de Aledora kunstlei maakt u een bewuste keuze en vergroot u waarde van uw huis of pand.

Lees meer

Naadloze aluminium dakgoten

Geen naden betekent minder lekkage en slijtage, ze vergen dan ook weinig onderhoud. De naadloze aluminium dakgoot heeft een rustige en strakke uitstraling. De lichtgewicht dakgoten worden ter plekke geproduceerd in de gewenste lengten en zijn eenvoudig te monteren. Zo bespaart u tijd en geld. Onze naadloos aluminium dakgoot is zeer geschikt voor woningen, woningblokken, agrarische, industriële- en bedrijfsgebouwen.

Lees meer

Meer weten?

Ons assortiment bestaat uit duurzame, milieu- en arbeidsvriendelijke composiet leien en dakpannen. De producten zijn geschikt voor huizen, villa’s, kerken, (aanbouw)serres, agrarische en utiliteitsgebouwen en zo meer.

Bekijk onze producten