Over Tapco Slates

Ongeëvenaarde schoonheid en duurzaamheid

Innovatie staat hoog in het vaandel bij Tapco Roofing Products. Zij het leveren artistiek en authentiek ogende, en duurzame dakleien. Met een toonaangevend 20-kleurenpalet en 40-jarig garantie. Zij komen zij tot superieure kwaliteit door continue te innoveren.

Ze vervaardigen architectonisch verantwoorde dakleien die de natuurlijke details van leisteen weerspiegelen in al hun charme. De elegantie, de natuurlijke kleur en de ongeëvenaarde weerbestendigheid die Tapco levert zijn onmiskenbaar.

Met hun duurzame producten minimaliseert Tapco de kosten en de problemen die zich voordoen met andere type dakbedekking, zoals waterabsorberende dakpannen, cement gebonden kunstleien en afschilverende natuurleien. Met de Tapco producten heeft u een nagenoeg onderhoudsvrij dak. Zij maken dakbedekking waar huiseigenaren van trots op zijn, die aantrekkelijk zijn voor architecten om te gebruiken en voor dakdekkers gemakkelijk te installeren zijn.

Al kunstleien van Tapco zijn vooraf licht gebogen met hun InFlex ™ -ontwerp voor maximale duurzaamheid. De kunstleien zijn bestand tegen orkaankrachten en beoordeeld. Ook zijn de leien bestand tegen (hagel)inslagen van slagkracht klasse 4. De TapcoSlate Classic wordt geleverd met volledige BBA & ETA-certificering, BRE hagel- en windtest en is een LABC geregistreerd product.

Tapco Roofing Products maakt deel uit van de Boral-groep.