Zonnepanelen in dakpan

Heeft u ooit overwogen om zonnepanelen in uw dakpan te verwerken? Dat kan als u kiest voor de duurzame dak- en wandmaterialen van Ikking Group. Dit heeft als positief effect dat de hoeveelheid energie van uw pand niet nadelig beïnvloed wordt door warmte vasthoudende keramische dakbedekking. Dit is wel het geval bij de meeste gewone zonnepanelen. Door ons speciale T-Solaris zonnepaneel en dakbedekkingssysteem heeft u geen dure nieuwe dakbedekking meer nodig.

Zonnepanelen zijn eenvoudig in uw dakpan te verwerken

De zonnepanelen van Ikking Group zijn eenvoudig in een dakpan te verwerken. Onze zonnepanelen kunnen in uw huidige dakpan worden geïntegreerd, maar u kunt deze ook in een nieuw dak verwerken. Met ons T-Solaris zonnepaneel en dakbedekkingssysteem kunnen wij zonnepanelen op verschillende daken plaatsen. Dit varieert van gewone woonhuisdaken tot daken voor industriële gebouwen. Daarnaast hepen wij u wanneer u van plan bent om het asbest dak van uw gebouw te verwijderen. Door het handige systeem wordt het geavanceerde zonnepaneelsysteem uw nieuwe dak!

Draag een steentje bij aan het milieu

Bij Ikking Group staat het gebruik van duurzame, milieu- en arbeidsvriendelijk dakmateriaal voorop. Zo proberen wij om de wereld een stukje groener te maken. Onze zonnepanelen zijn niet alleen milieuvriendelijk: ze gaan ook heel lang mee. Bent u geïnteresseerd in de zonnepanelen van Ikking Group? Neem dan contact met ons op via +31 (0)342 452575.

Onze producten

Tapco kunstlei Classic

De Classic daklei oogt met zijn gestructureerde oppervlakte en onregelmatige randen als een authentieke natuurlei. De leien zijn gemaakt van polypropyleen. Met zijn natuurlijke uitstraling en de vele voordelen die kunststof biedt ten opzichten van natuursteen, is de Classic daklei een aantrekkelijk en duurzaam alternatief voor uw huis, garage, loods of monumentaal pand.

Lees meer

Tapco kunstlei Aledora

De Aledora kunstlei van Tapco is de meest karakteristieke dakbedekking op dit moment, ontwikkeld vanuit authentiek vakmanschap. Ze hebben de uitstraling van authentiek handgesneden leisteen voor een fractie van de kosten en met een langere, onderhoudsvrije levensduur. Met de Aledora kunstlei maakt u een bewuste keuze en vergroot u waarde van uw huis of pand.

Lees meer

Naadloze aluminium dakgoten

Geen naden betekent minder lekkage en slijtage, ze vergen dan ook weinig onderhoud. De naadloze aluminium dakgoot heeft een rustige en strakke uitstraling. De lichtgewicht dakgoten worden ter plekke geproduceerd in de gewenste lengten en zijn eenvoudig te monteren. Zo bespaart u tijd en geld. Onze naadloos aluminium dakgoot is zeer geschikt voor woningen, woningblokken, agrarische, industriële- en bedrijfsgebouwen.

Lees meer

Meer weten?

Ons assortiment bestaat uit duurzame, milieu- en arbeidsvriendelijke composiet leien en dakpannen. De producten zijn geschikt voor huizen, villa’s, kerken, (aanbouw)serres, agrarische en utiliteitsgebouwen en zo meer.

Bekijk onze producten