Brava Dakpannen video

BRAVA Dakpan - Spaans alternatief voor keramischge of betonnen dakbedekking, Als u op zoek bent naar alternatieven voor Spaanse stijl dakpannen, maak uzelf dan vertrouwd met Brava dakpannen. Onze composiet dakpannen zijn het perfecte alternatief voor keramische of betonnen dakpannen. Zoals u weet, zijn traditionele dakpannen extreem zwaar en hebben ze extra structurele ondersteuning nodig. Ons lichtgewicht synthetische dakbedekkingsmateriaal elimineert de noodzaak van dure structurele ondersteuning, vermindert de installatiewerkzaamheden en vermindert uw dakonderhoud enorm. Een nieuw Brava kunststof pannendak ziet er een leven lang geweldig uit! Brava Spaanse stijl-dakpannen zijn echt een revolutionair dakbedekkingsproduct, ongeëvenaard in de samengestelde dakbedekkingsindustrie. 

Zie hieronder slechts een aantal voorbeelden en kleuren

Terra Cotta

Terra Cotta Dark Brown

Green

Mancha

Tuscan Clay

Sand

Mediterranean

Gray

Vintage Clay

Onyx

Mocha

French Clay

Terra Cotta Brown

Mocha Sand

Black Brown Blend

Brava Dakpan– beter bekend als Spaanse Stijl dakpan (of dubbel Romaanse), is een term die vaak wordt gebruikt om de meerdere vormen van gegolfde dakpannen te beschrijven die in een in elkaar grijpend patroon is gelegd. Spaanse Stijl pannendaken bestaan ​​al eeuwen en hebben nog steeds de voorkeur van veel huiseigenaren. De Brava composiet dakpan toont ongetwijfeld de schoonheid van Europese dakbedekking uit de oude en moderne Wereld. De uiterst milieuvriendelijke dakpan van Brava is een volledig duurzaam composiet dakbedekkingsproduct gemaakt uit gerecyclede materialen. Dit sensationele composietproduct combineert de tijdloze schoonheid van de  Spaanse Stijl dakpannen met extreme duurzaamheid en bruikbaarheid voor de milieubewuste consument van vandaag. Onze kunststof golfvormige dakpan heeft de klassieke mediterrane uitstraling van een keramische dakpan, zonder alle nadelen.

Duurzaamheid 

Onz dakpannen worden geleverd in zowel klasse A als klasse C brandclassificaties.

De impactbeoordeling van klasse 4 is de hoogste in de branche. Dankzij de klasse 4 impact- of hagelclassificatie in combinatie met ca. 176 km. per uur (orkaankracht) windweerstand biedt Brava een garantie van 50 jaar bieden op alle Spaanse Stijl dakpannen. Brava Spaanse stijl pannen waaien niet van het dak af met alle gevaarlijke gevolgen van dien. Brava’s kunststof Romaanse/ Spaanse stijl dakpan is het enige door derden geteste en door Miami / Dade County goedgekeurde composiet Spaanse dakpanprofiel op de markt. Traditionele klei-of beton datpannen zijn extreem zwaar en vereisen extra kostbare structurele ondersteuning. Dakpannen van klei of beton behoren ook tot de meest kwetsbare en arbeidsintensieve dakpannen om te installeren. Breuk in verzending en installatie kan onverwachte kosten aan uw budget toevoegen.

Brava’s gepatenteerde samenstelling zorgt ervoor dat het vrijwel niet breekt en zijn vrij van kankerverwekkende kwartsstoffen De extreme duurzaamheid van ons synthetisch product overtreft keramische- en beton dakpannen. Brava’s lichtgewicht composiet datpan is een gewild alternatief voor Spaans/Romaanse dakpannen dat gemakkelijk te bewerken en installeren is. Bovendien biedt Brava superieure duurzaamheid . Bovendien zijn de Brava dakpannen aan het eind van hun levensduur (wanneer dat ook mogen zijn) 100% te recycleren van dakpan naar dakpan.

Kleuren

Onze revolutionaire veelkleurige Spaanse Styl dakpan is echt ongeëvenaard in de composiet dakbedekkingsindustrie. Elke dakpan heeft een verbluffend uniek uiterlijk omdat de kleurmengsels een prachtige daklijn creëren die een opmerkelijk architectonisch kenmerk aan elk project zal toevoegen.

Brava’s Romaanse/ Spaanse stijl dakpannen worden geleverd in de traditionele Terra Cotta en Antraciet maar zijn ook verkrijgbaar in meerkleurige mengsels en verouderde tegelkleuren. Brava kan elke gewenste kleur of kleurencombinatie vervaardigen. Brava’s Romaanse/ Spaanse stijl dakpannen biedt de klassieke warmte en schoonheid van authentieke dakpannen van klei of beton, maar voorkomt tegelijkertijd de veel voorkomende saaiheid, in een duurzaam maar lichtgewicht, synthetisch materiaal. Daardoor zijn deze dakpannen ideaal is voor installatie op renovatie projecten van bestaande huizen en gebouwen, maar ook voor nieuwbouw.

Schoonheid, langdurige prestaties en totale gemoedsrust benadrukken de voordelen van Brava’s synthetische  Romaanse/ Spaanse stijl dakpannen.