Brava Dakpannen video

Een paar voorbeelden van kleuren, maar iedere kleur is in principe mogelijk.

Terra Cotta

Terra Cotta Dark Brown

Green

Mancha

Tuscan Clay

Sand

Mediterranean

Gray

Vintage Clay

Onyx

Mocha

French Clay

Terra Cotta Brown

Mocha Sand

Black Brown Blend

BRAVA Dakpan – Spaans alternatief voor keramischge of betonnen dakbedekking, Als u op zoek bent naar alternatieven voor Spaanse dakpannen, maak uzelf dan vertrouwd met Brava golfpannen. Onze composiet dakpannen zijn het perfecte alternatief voor keramische of betonnen dakpannen. Zoals u weet, zijn traditionele dakpannen extreem zwaar en hebben ze extra structurele ondersteuning nodig. Ons lichtgewicht synthetische dakbedekkingsmateriaal elimineert de noodzaak van dure structurele ondersteuning, vermindert de installatiewerkzaamheden en vermindert uw dakonderhoud enorm. Uw nieuwe kunststof pannendak ziet er een leven lang geweldig uit! Brava Barrel-pannen zijn echt een revolutionair dakbedekkingsproduct, ongeëvenaard in de samengestelde dakbedekkingsindustrie. 

Brava Dakpan– beter bekend als Spaanse dakpan (of dubbele Romijnse), is een term die vaak wordt gebruikt om de meerdere vormen van halfcilindrische dakpan te beschrijven die in een in elkaar grijpend patroon is gelegd. Spaanse pannendaken bestaan ​​al eeuwen en hebben nog steeds de voorkeur van veel huiseigenaren. De Brava composiet dakpan toont ongetwijfeld de schoonheid van Europese dakbedekking uit de Oude Wereld. De uiterst milieuvriendelijke dakpan van Brava is een milieuvriendelijk, volledig duurzaam composiet dakbedekkingsproduct gemaakt uit gerecyclede materialen. Dit sensationele composietproduct combineert de tijdloze schoonheid van Romijnse dakpannen  met extreme duurzaamheid en bruikbaarheid voor de milieubewuste consument van vandaag. Onze kunststof golfvormige tegel heeft de klassieke mediterrane uitstraling van een keramische dakpan, zonder alle nadelen.

Duurzaamheid 

Onz dakpannen worden geleverd in zowel klasse A als klasse C brandclassificaties.

De impactbeoordeling van klasse 4 is de hoogste in de branche. Dankzij de klasse 4 impact- of hagelclassificatie in combinatie met 110 mph windweerstand kan Brava een beperkte garantie van 50 jaar bieden op alle Spaanse dakpannen. Brava’s kunststof barrel-tegel is het enige door derden geteste en door Miami / Dade County goedgekeurde composiet Spaanse tegelprofiel op de markt. Traditionele kleidaken met vatpannen zijn extreem zwaar en vereisen extra kostbare structurele ondersteuning. Dakpannen van klei behoren ook tot de meest kwetsbare en arbeidsintensieve dakpannen om te installeren. Breuk in verzending en installatie kan onverwachte kosten aan uw budget toevoegen.

Brava’s gepatenteerde samenstelling zorgt ervoor dat het vrijwel niet breekt. De extreme duurzaamheid van ons synthetisch product overtreft keramische- en beton dakpannen. Brava’s lichtgewicht composiet vatpan is een gewild alternatief voor Spaanse dakpannen dat gemakkelijk te installeren is en superieure duurzaamheid biedt.

Kleuren

Onze revolutionaire veelkleurige Spaanse tegel is echt ongeëvenaard in de composiet dakbedekkingsindustrie. Elke tegel heeft een verbluffend uniek uiterlijk omdat de kleurmengsels door de vierkanten stromen en een prachtige daklijn creëren die een opmerkelijk architectonisch kenmerk aan elk project zal toevoegen.

Brava’s Romijnse dakpannen worden geleverd in de traditionele Terra Cotta, maar zijn ook verkrijgbaar in meerkleurige mengsels en verouderde tegelkleuren. Wij kunnen elke gewenste kleur of kleurencombinatie vervaardigen. Brava’s Romijnse dakpannen biedt de klassieke warmte en schoonheid van authentieke tegels van klei of beton, in een duurzaam maar lichtgewicht, synthetisch materiaal, waardoor het ideaal is voor installatie op bestaande huizen en gebouwen, maar ook voor nieuwbouw.

Schoonheid, langdurige prestaties en totale gemoedsrust benadrukken de voordelen van Brava’s synthetische Romijnse dakpannen. Lees zeker onze beoordelingen van samengestelde dakbedekkingen om te zien waarom u een Brava Romijnse dakpannen moet plaatsen! Lees hoe we de norm bepalen voor alle fabrikanten van composiet dakpannen.