Brava Dakproducten

Brava, Ongekende schoonheid

De duurzame lichtgewicht synthetische dakbedekkingen van de Amerikaanse fabrikant BRAVA Roof Tiles  is speciaal voor het gebruiksgemak en duurzaamheid ontwikkeld. Hoe dat kan? Of het nu gaat om de speciale lichte DakpannenHD Leien of Shakes (dakspanen/schaliën), zij zijn een duurzaam alternatief voor de traditionele en vaak veel zwaardere dakbedekking die u op oude gebouwen aantreft. Alle zijn lichtgewicht en zien er zo goed als hetzelfde uit als natuurlijke of  keramische dakbedekking, maar dan met een fractie van het gewicht en virtueel onbreekbaar. Daarom zijn deze dakbedekkingen veel makkelijker en op een gezonde, arbeidsvriendelijke manier te plaatsen en dat scheelt u tijd en kosten. De Brava producten worden geleverd met 50 jaar fabrieksgarantie.

Profiteer van de blijvend optimale en prachtige uitstraling en onderhoudsvrije lichtgewicht dakbedekking

Lichtgewicht dakbedekking wordt door Ikking Group al enige tijd met veel succes gebruikt. Dit is niet verrassend, want deze lichte dakpannen staan garant voor gebruiksgemak. Daarnaast zijn deze lichte dakbedekkingen duurzaam betrouwbaar, milieuvriendelijk en bovendien volledig recyclebaar. Vanwege het lage gewicht van de dakpannen, zijn ze daarom perfect te gebruiken bij een lichte draagconstructie van uw pand.

Vraag een monster aan

Ikking Group is al sinds 1972 actief in de dakenbranche. Met de kennis die wij hebben opgedaan, zijn wij altijd op zoek naar de meeste innovatieve en beste dakmaterialen. Op deze manier garanderen we onze klanten altijd de hoogste kwaliteit dakbedekking.  Wilt u de producten waar wij mee werken eerst zien? Vraag dan een monster van onze lichte dakpannen aan. Neem contact op via +31 (0)342 452575 als u vragen heeft of meer informatie wilt. Wij denken bovendien graag met u mee en voorzien u desgewenst van persoonlijk en deskundig advies.