Over ons

Als distributeur van Tapco Slates is de Ikking Group actief als leverancier voor het Europese vaste land. Via ons kunt u de Tapco Classic en Aledora kunstleien bestellen en laten afleveren op ieder gewenst adres in Europa.

Wij werken als leverancier samen met projectontwikkelaars, architecten, aannemers en dakdekkers. Daarnaast doen wij, desgewenst, ook de montage.

Ook als particulier kunt u bij ons terecht voor uw hellende dak, voor zowel nieuwbouw als renovatie. Onze teams hebben veel ervaring in het leggen van leidaken. Zij dekken snel en vakkundig nagenoeg alle typen hellende daken.

Al vele jaren zijn wij actief in vele facetten van de dakenbranche (1972). Wij ontwikkelen ook eigen dakgotenmachines waarmee naadloze, lichtgewicht, aluminium dakgoten in verschillende kleuren en modellen geproduceerd kunnen worden op locatie.

Ikking Group is altijd op zoek naar nieuwe, innovatieve materialen voor duurzamen toepassingen voor daken en wanden. Ons assortiment bestaat uit duurzame, milieu- en arbeidsvriendelijke producten tegen een aantrekkelijke prijs. De producten zijn onder andere geschikt voor huizen, villa’s, kerken, (aanbouw)serres, agrarische-, industriële- en bedrijfsgebouwen.

45 jaar ervaring

Al meer dan 45 jaar kwaliteit, betrouwbaarheid en operationele voortreffelijkheid.

Milieuvriendelijk

Het milieu wordt tijdens iedere fase van het productieproces in acht genomen. Daarnaast zijn onze producten licht van gewicht en eenvoudig te vervoeren waardoor de CO2 uitstoot aanzienlijk lager is dan bij andere dakproducten en -materialen. Met de lichte arbeid en lange levensduur van de producten maakt u met de Ikking Group een duurzame keuze.