Natuurleien prijs

De prijs van een van natuurleiendak is hoog, grotendeels veroorzaakt door de kosten van de montage. Daarnaast zijn zoals gezegd natuurleien een natuurproduct en is de kwaliteit nooit constant. Natuurleien worden op vele plaatsen op de wereld gewonnen met vele uiteenlopende eigenschappen en kwaliteiten. Kies daarom voor de constante hoge kwaliteit Tapco kunstleien, een composiet van PP en Kalksteen  van de Ikking Groep. Deze Tapco dakleien zijn duurzaam en milieuvriendelijk, snel te monteren en daardoor een stuk voordeliger dan natuurleien. Ikking levert niet alleen composiet dakleien, maar ook composiet dakpannen.

Service
Dakleien van Ikking Group bieden een aantal meer voordelen boven natuurlijk leisteen en dan hebben we het niet alleen over de prijs! Wij werken enkel met Tapco leien. Deze dakleien zijn milieuvriendelijk en duurzaam en uiteraard van zeer hoogwaardige kwaliteit. Enkele eigenschappen van Tapco dakleien zijn:

 • Deze leien zijn gemaakt van een recyclebaar mengsel van kalksteen en polypropyleen;
 • De leien wegen slechts 0.65 kilogram per stuk. Dit betekent een gewicht van maar 12.35 kilogram per vierkante meter. De kunststof leien hebben hetzelfde uitzicht, maar zijn 80% lichter dan natuurlijke leien.
 • De leien zijn gemakkelijk te monteren met hamer of spijkerpistool;
 • De Tapco leien zijn solide, duurzaam, veelzijdig en hebben een fraai uiterlijk.
 • Kleurvast
 • Kwartsstofvrij
 • Rubbervrij

Daarnaast worden deze dakleien met behulp van verschillende mallen gemaakt. Op deze manier krijgen de leien verschillende randen en oppervlakken en krijgen de leien een authentiek leisteen uiterlijk.

Contact
Kiest u voor leisteen en de bijbehorende hoge prijs of kiest u voor de duurzame dakleien van Ikking? Hebt u vragen over onze producten? Neem dan contact met ons komen door te bellen naar +31 (0)342-452575 of stuur een e-mail naar info@ikking.com.

U kunt bij ons ook terecht voor de meest toonaangevende soorten rollform-machines of dakgoten.

Neem direct contact op!

  Uw naam (verplicht)

  Uw Telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw bericht

  Ikking Shingles B.V.