Dak met fotovoltaic

Voor een dak met fotovoltaic bent u bij Ikking Group in Achterveld, vlak bij Amersfoort, aan het juiste adres. Wij beschikken over kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen die ook esthetisch in de smaak zullen vallen. Met ons innovatieve T-Solaris zonnepaneelsysteem transformeren wij uw huidige dak naar een dak met fotovoltaic zonnepanelen!

 

Van een normaal dak naar een dak met fotovoltaic

Met onze hulp maakt u van uw huidige dak een dak met fotovoltaic zonnepanelen. Door zijn unieke eigenschappen zal ons T-Solaris systeem uw nieuwe dakbedekking worden. Dit kan volledig worden verwerkt in uw bestaande dak, zodat het plaatsen van een nieuw dak niet nodig is.

 

Profiteer van diverse voordelen

Het plaatsen van zonnepanelen op het dak van uw gebouw levert u veel voordelen op. Zonne-energie is een onuitputtende energiebron die u op termijn veel kosten bespaart. Zelfs wanneer de zon niet schijnt, creëren uw zonnepanelen energie. Wanneer u besluit om zonnepanelen te plaatsten, zal uw pand bovendien in waarde stijgen. De investering in zonnepanelen betaalt zich terug in de toekomst.

 

Service bij u thuis

Bij Ikking Group begrijpen we dat u wellicht nog wat aanvullende informatie wilt over een dak met fotovoltaic. Daarom bieden wij altijd de service om een specialist van ons leidekkersbedrijf bij u thuis langs te sturen. U kunt bij onze specialist precies aangeven wat u voor ogen heeft. Wij voorzien u graag van een passend advies. Voor het maken van een afspraak belt u naar +31 (0)342 452575 of vult u ons contactformulier in.

Onze producten

Tapco kunstlei Classic

De Classic daklei oogt met zijn gestructureerde oppervlakte en onregelmatige randen als een authentieke natuurlei. De leien zijn gemaakt van polypropyleen. Met zijn natuurlijke uitstraling en de vele voordelen die kunststof biedt ten opzichten van natuursteen, is de Classic daklei een aantrekkelijk en duurzaam alternatief voor uw huis, garage, loods of monumentaal pand.

Lees meer

Tapco kunstlei Aledora

De Aledora kunstlei van Tapco is de meest karakteristieke dakbedekking op dit moment, ontwikkeld vanuit authentiek vakmanschap. Ze hebben de uitstraling van authentiek handgesneden leisteen voor een fractie van de kosten en met een langere, onderhoudsvrije levensduur. Met de Aledora kunstlei maakt u een bewuste keuze en vergroot u waarde van uw huis of pand.

Lees meer

Naadloze aluminium dakgoten

Geen naden betekent minder lekkage en slijtage, ze vergen dan ook weinig onderhoud. De naadloze aluminium dakgoot heeft een rustige en strakke uitstraling. De lichtgewicht dakgoten worden ter plekke geproduceerd in de gewenste lengten en zijn eenvoudig te monteren. Zo bespaart u tijd en geld. Onze naadloos aluminium dakgoot is zeer geschikt voor woningen, woningblokken, agrarische, industriële- en bedrijfsgebouwen.

Lees meer

Meer weten?

Ons assortiment bestaat uit duurzame, milieu- en arbeidsvriendelijke composiet leien en dakpannen. De producten zijn geschikt voor huizen, villa’s, kerken, (aanbouw)serres, agrarische en utiliteitsgebouwen en zo meer.

Bekijk onze producten