Leidekkersbedrijf Brabant

Ikking Group is een milieuvriendelijk en duurzaam leidekkersbedrijf in de buurt van Brabant. Met zuinige productiemethoden produceren wij leien, zodat onze producten en diensten niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook arbeidsvriendelijk zijn. De leien zijn bij ons al voorgesorteerd en voorgeboord waardoor het leggen van een leien dak erg gemakkelijk gaat en minder lang duurt. Dit resulteert in een reductie van de kosten waardoor onze leien daken nog betaalbaarder worden.

Uw professioneel en milieuvriendelijk leidekkersbedrijf dicht bij Brabant

Als professioneel en milieuvriendelijk leidekkersbedrijf in de buurt van Brabant, hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan. We zorgen er dan ook graag voor dat uw dak op een milieuvriendelijke manier geplaatst wordt. Dankzij onze ervaring kunt u altijd rekenen op een betrouwbare en superieure kwaliteit. We hebben twee soorten leidaken voor u, namelijk de AT Leipannen en Tapco Leien. Beiden zijn ze erg duurzaam, betaalbaar en esthetisch.

Van een leien dakje

Door onze jarenlange ervaring zijn wij uitgegroeid tot een erg gespecialiseerd en professioneel leidekkersbedrijf in de omgeving van Brabant. Bent u dus op zoek naar een partij voor het laten leggen van een leien dak of voor het repareren of renoveren ervan? Neem dan contact met ons op via +31 (0)342 452575.

Neem direct contact met ons op

Uw naam (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht