Leidekkersbedrijf in regio Brabant

Ikking Group is een milieuvriendelijk en duurzaam leidekkersbedrijf in Achterveld, in de buurt van Brabant. Met zuinige productiemethoden produceren wij leien, zodat onze producten en diensten niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook arbeidsvriendelijk zijn. De leien zijn bij ons al voorgesorteerd en voorgeboord waardoor het leggen van een leiendak erg gemakkelijk gaat en minder lang duurt. Dit resulteert in een reductie van de kosten waardoor onze leiendaken nog betaalbaarder worden.

 

Uw professioneel en milieuvriendelijk leidekkersbedrijf dicht bij Brabant

Als professioneel en milieuvriendelijk leidekkersbedrijf in de buurt van Brabant, hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan. We zorgen er dan ook graag voor dat uw dak op een milieuvriendelijke manier geplaatst wordt. Dankzij onze ervaring kunt u altijd rekenen op een betrouwbare en superieure kwaliteit. We hebben twee soorten leidaken voor u, namelijk de BTL-leien en de BRAVA HD-leien. Beiden zijn ze erg duurzaam, betaalbaar en esthetisch.

 

Van een leien dakje

Door onze jarenlange ervaring zijn wij uitgegroeid tot een erg gespecialiseerd en professioneel leidekkersbedrijf in de omgeving van Brabant. Bent u dus op zoek naar een partij voor het laten leggen van een leiendak of voor het repareren of renoveren ervan? Neem dan contact met ons op via +31 (0)342 452575.

Home » Leidekkersbedrijf Brabant

Onze producten

Tapco kunstlei Classic

De Classic daklei oogt met zijn gestructureerde oppervlakte en onregelmatige randen als een authentieke natuurlei. De leien zijn gemaakt van polypropyleen. Met zijn natuurlijke uitstraling en de vele voordelen die kunststof biedt ten opzichten van natuursteen, is de Classic daklei een aantrekkelijk en duurzaam alternatief voor uw huis, garage, loods of monumentaal pand.

Lees meer

Tapco kunstlei Aledora

De Aledora kunstlei van Tapco is de meest karakteristieke dakbedekking op dit moment, ontwikkeld vanuit authentiek vakmanschap. Ze hebben de uitstraling van authentiek handgesneden leisteen voor een fractie van de kosten en met een langere, onderhoudsvrije levensduur. Met de Aledora kunstlei maakt u een bewuste keuze en vergroot u waarde van uw huis of pand.

Lees meer

Naadloze aluminium dakgoten

Geen naden betekent minder lekkage en slijtage, ze vergen dan ook weinig onderhoud. De naadloze aluminium dakgoot heeft een rustige en strakke uitstraling. De lichtgewicht dakgoten worden ter plekke geproduceerd in de gewenste lengten en zijn eenvoudig te monteren. Zo bespaart u tijd en geld. Onze naadloos aluminium dakgoot is zeer geschikt voor woningen, woningblokken, agrarische, industriële- en bedrijfsgebouwen.

Lees meer

Meer weten?

Ons assortiment bestaat uit duurzame, milieu- en arbeidsvriendelijke composiet leien en dakpannen. De producten zijn geschikt voor huizen, villa’s, kerken, (aanbouw)serres, agrarische en utiliteitsgebouwen en zo meer.

Bekijk onze producten