Asbest leien dak verwijderen

Een oud dak bevat vaak asbest dat moet worden verwijderd alvorens er een nieuw leien dak gemaakt kan worden. Bevat uw dak asbest dan kan een aan Ikking Group gelieerd bedrijf dit verwijderen waarna de weg naar een nieuw leien dak open ligt. Asbest is namelijk niet goed voor de gezondheid en het wordt tegenwoordig niet meer verwerkt in daken. Laat asbest in uw leien dak dan ook door ons verwijderen en vervangen door een mooi nieuw dak.

Asbest in uw leien dak: laten verwijderen en vervangen door Ikking Group

Zit er asbest in uw leien dak, dan kunt u dit dak laten verwijderen en vervangen door de experts van Ikking Group. Wij hebben namelijk al meer dan 40 jaar ervaring in de dakenbranche en hebben de nodige kennis, vakkundigheid en expertise in huis om de problemen aan uw dak op te kunnen lossen. Wilt u na het verwijderen van uw asbest leien dak een nieuw leien dak? Dan heeft u bij ons de keuze uit twee soorten leien daken:

  • Leien daken van BTL: Een dak met BTL kunstleien: duurzaam, beloopbaar, licht van gewicht, windvast, bestand tegen vorst en hagel, vrij van schadelijke stoffen, arbeidsvriendelijke montage, geen onderhoud nodig, geen aangroei van mos.
  • AT Leipannen: Een dak met AT Leipannen van kunststof: duurzaam, zeer laag gewicht per vierkante meter, kleurvast, vrij van schadelijke stoffen, arbeidsvriendelijke montage, geen onderhoud nodig, geen aangroei van mos.

Wij helpen u graag bij het maken van deze keuze. Wij vinden een klantvriendelijke service erg belangrijk en denken graag met u mee!

Laat het asbest in uw dak  verwijderen

 Wij zorgen er graag voor dat elk dak straks milieuvriendelijk en duurzaam is en op een zuinige manier gemaakt is. Wij vertellen u hier graag meer over. Voor meer informatie over onze producten en diensten kunt u dan ook altijd contact met ons opnemen door ons te bellen. Eén telefoontje is genoeg: +31 (0)342 452575

Onze producten

Tapco kunstlei Classic

De Classic daklei oogt met zijn gestructureerde oppervlakte en onregelmatige randen als een authentieke natuurlei. De leien zijn gemaakt van polypropyleen. Met zijn natuurlijke uitstraling en de vele voordelen die kunststof biedt ten opzichten van natuursteen, is de Classic daklei een aantrekkelijk en duurzaam alternatief voor uw huis, garage, loods of monumentaal pand.

Lees meer

Tapco kunstlei Aledora

De Aledora kunstlei van Tapco is de meest karakteristieke dakbedekking op dit moment, ontwikkeld vanuit authentiek vakmanschap. Ze hebben de uitstraling van authentiek handgesneden leisteen voor een fractie van de kosten en met een langere, onderhoudsvrije levensduur. Met de Aledora kunstlei maakt u een bewuste keuze en vergroot u waarde van uw huis of pand.

Lees meer

Naadloze aluminium dakgoten

Geen naden betekent minder lekkage en slijtage, ze vergen dan ook weinig onderhoud. De naadloze aluminium dakgoot heeft een rustige en strakke uitstraling. De lichtgewicht dakgoten worden ter plekke geproduceerd in de gewenste lengten en zijn eenvoudig te monteren. Zo bespaart u tijd en geld. Onze naadloos aluminium dakgoot is zeer geschikt voor woningen, woningblokken, agrarische, industriële- en bedrijfsgebouwen.

Lees meer

Meer weten?

Ons assortiment bestaat uit duurzame, milieu- en arbeidsvriendelijke composiet leien en dakpannen. De producten zijn geschikt voor huizen, villa’s, kerken, (aanbouw)serres, agrarische en utiliteitsgebouwen en zo meer.

Bekijk onze producten