Landelijk Asbest verwijderen

Wanneer u voor een van de milieu en arbeidsvriendelijke van de Ikking Group kiest kunt u gebruik maken van de asbestverwijdering service. Ikking Group doet niet zelf maar bemiddeld met locale gespecialiseerde asbestsaneerders. Ikking  Group doet dit landelijk en service is gratis en vrijblijvend. In de wat oudere daken zit vaak nog asbest verwerkt. Asbest is niet goed voor de gezondheid. Voor 2014 dienen alle daken vrij te zijn van asbest.  Het is daarom van belang om uw dak te laten vervangen en de aanwezige asbest van uw dak te laten verwijderen. Wij zijn er voor bedrijven en particulieren.

Asbest laten verwijderen van uw dak.

Wilt u asbest dak laten vervangen door een van de milieu en arbeidsvriendelijke producten van de Ikking Group? Schakel dan Ikking Group in. Wij hebben namelijk al meer dan 40 jaar ervaring in de dakenbranche en kunnen u hierdoor een betrouwbare en superieure kwaliteit bieden. Als u asbest wilt laten verwijderen in uw dak, dan kunt u ervoor kiezen om uw gehele dak te laten vervangen. We hebben hiervoor verschillende opties. Al deze opties zijn milieuvriendelijk en kunnen op een snelle milieu- en arbeidsvriendelijke manier geplaatst worden, waardoor u ook nog eens kosten bespaart. Wij maken daarnaast ook gebruik van zuinige productiemethoden. U heeft bij ons de keuze uit verschillende kleuren leiendakpannen en een zonnepaneelsysteem.

Contact opnemen

Wilt u gebruik maken van deze service om asbest van uw dak te laten verwijderen. Dat is mogelijk. Wij horen graag wat we voor u kunnen betekenen en bespreken graag alle mogelijkheden met u. Voor meer informatie kunt u daarom altijd contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)342 452575.

Neem direct contact op!

Uw naam (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

Ikking Shingles B.V.