Asbest zonnepanelen

Met ons speciale T-Solar systeem vervangt Ikking Group aanwezige asbest door zonnepanelen op daken van gebouwen in Zuid-Holland te plaatsen. Hier is geen andere dakbedekking meer voor nodig, want het nieuwe zonnepaneelsysteem is namelijk het dak. Overweegt u al geruime tijd om het schadelijke asbest van uw daken te laten verwijderen? Nu is uw kans. Vraag ons direct naar het speciaal ontworpen T-Solaris systeem om voor eens en voor altijd af te zijn van het aanwezige asbest in uw pand.

 

Voordelen van het vervangen van asbest door zonnepanelen

Met het T-Solaris systeem wordt niet alleen het aanwezige asbest verwijderd, maar wordt uw huidige dak vervangen door zonnepanelen. Hiermee slaat u twee vliegen in één klap! Een ander voordeel van het plaatsen van zonnepanelen is de besparing van energiekosten, zelfs wanneer de zon niet schijnt. Uw investering in goede en duurzame dakbedekking in de vorm van zonnepanelen haalt u er al binnen een paar jaar uit. Daarnaast is het beter voor het milieu en verhogen ze de waarde van uw gebouw of huis.

 

Neem vandaag nog contact met ons op

Kan het dak van uw pand in Zuid-Holland wel een opknapbeurt gebruiken? En wilt u nu eindelijk eens af van dat vervelende asbest in uw dak en tegelijk energie besparen? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om de kosten en de mogelijkheden te bespreken. U bereikt ons bedrijf in Achterveld, in regio Amersfoort, door te bellen naar +31 (0)342 452575.

Onze producten

Tapco kunstlei Classic

De Classic daklei oogt met zijn gestructureerde oppervlakte en onregelmatige randen als een authentieke natuurlei. De leien zijn gemaakt van polypropyleen. Met zijn natuurlijke uitstraling en de vele voordelen die kunststof biedt ten opzichten van natuursteen, is de Classic daklei een aantrekkelijk en duurzaam alternatief voor uw huis, garage, loods of monumentaal pand.

Lees meer

Tapco kunstlei Aledora

De Aledora kunstlei van Tapco is de meest karakteristieke dakbedekking op dit moment, ontwikkeld vanuit authentiek vakmanschap. Ze hebben de uitstraling van authentiek handgesneden leisteen voor een fractie van de kosten en met een langere, onderhoudsvrije levensduur. Met de Aledora kunstlei maakt u een bewuste keuze en vergroot u waarde van uw huis of pand.

Lees meer

Naadloze aluminium dakgoten

Geen naden betekent minder lekkage en slijtage, ze vergen dan ook weinig onderhoud. De naadloze aluminium dakgoot heeft een rustige en strakke uitstraling. De lichtgewicht dakgoten worden ter plekke geproduceerd in de gewenste lengten en zijn eenvoudig te monteren. Zo bespaart u tijd en geld. Onze naadloos aluminium dakgoot is zeer geschikt voor woningen, woningblokken, agrarische, industriële- en bedrijfsgebouwen.

Lees meer

Meer weten?

Ons assortiment bestaat uit duurzame, milieu- en arbeidsvriendelijke composiet leien en dakpannen. De producten zijn geschikt voor huizen, villa’s, kerken, (aanbouw)serres, agrarische en utiliteitsgebouwen en zo meer.

Bekijk onze producten