EPDM-dakbedekking in regio Amersfoort

Kiest u voor EPDM-dakbedekking voor uw woning of pand in Amersfoort? Dan creëert u een dak dat ontzettend lang meegaat. Het elastische materiaal is geschikt voor zowel nieuwe projecten als renovaties. Deze arbeidsvriendelijke vorm van dakbedekking is bovendien eenvoudig te leggen. Laat u de plaatsing liever over aan een specialist? Ook dan helpt Ikking Group uit Achterveld u graag verder!

 

Wat zijn de voordelen van EPDM-dakbedekking voor uw woning of pand in Amersfoort?

Ikking Group zet zich in voor innovatieve en milieuvriendelijke dak- en wandmaterialen. EPDM-dakbedekking is een rubber die tientallen jaren meegaat en volledig recyclebaar is; het is daarom een duurzame keuze voor uw woning of pand in Amersfoort. Naast de lange levensduur, biedt deze vorm van dakbedekking u nog veel meer voordelen. Zo is het materiaal bestand tegen alle weersomstandigheden en uv-straling. Zelfs bij extreme weersinvloeden blijft het stevige materiaal goed op zijn plek zitten en gaat het niet rotten. Daarnaast is deze duurzame dakbedekking zeer onderhoudsvriendelijk.

 

Vraag meer informatie aan over deze milieuvriendelijke dakbedekking

Kortom: EPDM-dakbedekking is een uitstekende langetermijninvestering voor uw woning of pand in Amersfoort. Wenst u meer informatie over EPDM-dakleien of wilt u dit dakmateriaal door onze vakspecialisten laten leggen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)342 452575 of door een e-mail te sturen naar info@ikking.com. We informeren u graag over de mogelijkheden!

Onze producten

Tapco kunstlei Classic

De Classic daklei oogt met zijn gestructureerde oppervlakte en onregelmatige randen als een authentieke natuurlei. De leien zijn gemaakt van polypropyleen. Met zijn natuurlijke uitstraling en de vele voordelen die kunststof biedt ten opzichten van natuursteen, is de Classic daklei een aantrekkelijk en duurzaam alternatief voor uw huis, garage, loods of monumentaal pand.

Lees meer

Tapco kunstlei Aledora

De Aledora kunstlei van Tapco is de meest karakteristieke dakbedekking op dit moment, ontwikkeld vanuit authentiek vakmanschap. Ze hebben de uitstraling van authentiek handgesneden leisteen voor een fractie van de kosten en met een langere, onderhoudsvrije levensduur. Met de Aledora kunstlei maakt u een bewuste keuze en vergroot u waarde van uw huis of pand.

Lees meer

Naadloze aluminium dakgoten

Geen naden betekent minder lekkage en slijtage, ze vergen dan ook weinig onderhoud. De naadloze aluminium dakgoot heeft een rustige en strakke uitstraling. De lichtgewicht dakgoten worden ter plekke geproduceerd in de gewenste lengten en zijn eenvoudig te monteren. Zo bespaart u tijd en geld. Onze naadloos aluminium dakgoot is zeer geschikt voor woningen, woningblokken, agrarische, industriële- en bedrijfsgebouwen.

Lees meer

Meer weten?

Ons assortiment bestaat uit duurzame, milieu- en arbeidsvriendelijke composiet leien en dakpannen. De producten zijn geschikt voor huizen, villa’s, kerken, (aanbouw)serres, agrarische en utiliteitsgebouwen en zo meer.

Bekijk onze producten