Duurzame dakbedekking in regio Amersfoort

Voor duurzame dakbedekking is Ikking Group uit Achterveld, vlak bij Amersfoort, uw ideale partner. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan dakproducten die op een milieuvriendelijke manier zijn vervaardigd en ontzettend lang meegaan. Zo maakt u de juiste keuze voor onze aarde, maar ook voor uw portemonnee!

 

Wat zijn de voordelen van duurzame dakbedekking van ons bedrijf in regio Amersfoort?

Bij Ikking Group leven we naar het motto “greening the world’s roofs”. Daarom voorzien we zakelijke én particuliere klanten in Amersfoort en daarbuiten van duurzame dakbedekking. Hiervoor werken we samen met fabrikanten met een productieproces waarin aandacht is voor het milieu, mens en dier. Het resultaat is een aanbod aan onder andere dakpannen en kunstleien die gemaakt zijn van gerecyclede materialen. Daarnaast zijn onze vormen van dakbedekking:

  • Lichtgewicht, waardoor ze eenvoudiger te leggen zijn en minder belastend zijn binnen het arbeidsproces;
  • Vrij van schadelijke stoffen, zoals kwartsstof;
  • Bestand tegen extreme weersomstandigheden en kleur- en slijtvast;
  • Verkrijgbaar in verschillende aantrekkelijke kleuren.

 

Ontdek ons aanbod aan milieuvriendelijke dakproducten

Eén ding is zeker: de duurzame dakbedekking van ons leidekkersbedrijf nabij Amersfoort is bijna niet van echt natuursteen te onderscheiden. Op onze website bekijkt u het gehele aanbod aan milieuvriendelijke dakproducten. We leveren de producten graag op uw locatie. Het is daarnaast mogelijk om de dakpannen of leien deskundig te laten leggen door onze vakspecialisten. Bel hiervoor naar +31 (0)342 452575 of stuur een e-mail naar info@ikking.com. Via deze weg informeren we u ook graag over de mogelijkheden!

Onze producten

Tapco kunstlei Classic

De Classic daklei oogt met zijn gestructureerde oppervlakte en onregelmatige randen als een authentieke natuurlei. De leien zijn gemaakt van polypropyleen. Met zijn natuurlijke uitstraling en de vele voordelen die kunststof biedt ten opzichten van natuursteen, is de Classic daklei een aantrekkelijk en duurzaam alternatief voor uw huis, garage, loods of monumentaal pand.

Lees meer

Tapco kunstlei Aledora

De Aledora kunstlei van Tapco is de meest karakteristieke dakbedekking op dit moment, ontwikkeld vanuit authentiek vakmanschap. Ze hebben de uitstraling van authentiek handgesneden leisteen voor een fractie van de kosten en met een langere, onderhoudsvrije levensduur. Met de Aledora kunstlei maakt u een bewuste keuze en vergroot u waarde van uw huis of pand.

Lees meer

Naadloze aluminium dakgoten

Geen naden betekent minder lekkage en slijtage, ze vergen dan ook weinig onderhoud. De naadloze aluminium dakgoot heeft een rustige en strakke uitstraling. De lichtgewicht dakgoten worden ter plekke geproduceerd in de gewenste lengten en zijn eenvoudig te monteren. Zo bespaart u tijd en geld. Onze naadloos aluminium dakgoot is zeer geschikt voor woningen, woningblokken, agrarische, industriële- en bedrijfsgebouwen.

Lees meer

Meer weten?

Ons assortiment bestaat uit duurzame, milieu- en arbeidsvriendelijke composiet leien en dakpannen. De producten zijn geschikt voor huizen, villa’s, kerken, (aanbouw)serres, agrarische en utiliteitsgebouwen en zo meer.

Bekijk onze producten