EPDM dakleien

Bij Ikking Group bent u aan het juiste adres voor duurzame en prettig hanteerbare EPDM dakleien. Deze EPDM dakleien zijn zeer licht en zijn daardoor eenvoudig te monteren op verschillende soorten daken. Onze dakleien worden geproduceerd door een professioneel bedrijf, dat bekendstaat om haar hoge eisen en duurzaamheid van de dakleien. Bij Ikking Group in Achterveld, in regio Amersfoort, bent u daarom altijd verzekerd van de beste kwaliteit dakleien.

 

Met EPDM dakleien profiteert u van diverse voordelen

De EPDM dakleien die wij gebruiken zijn recyclebaar, milieuvriendelijk, betaalbaar én verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hoewel de dakleien van kunststof zijn, hebben ze erg veel weg van natuurlijke dakleien. Op het oog lijken onze EPDM dakleien dus op traditionele dakleien, maar dan wel met de voordelen van een kunststof product. Zo zijn de leien onderhoudsarm en hebben ze een zeer lange levensduur. Met de kunststof EPDM dakleien bespaart u ook nog geld, omdat de arbeidskosten laag zijn in vergelijking met een zwaardere daklei. Kies daarom voor gemak en zekerheid, kies voor de EPDM dakleien van Ikking Group!

 

Onze specialisten komen bij u langs

De kunststof dakleien van Ikking Group zijn multifunctioneel. De kunststof dakleien zijn daarom zowel te gebruiken bij een renovatie van een huis als wanneer u een compleet nieuw huis bouwt. Ook bij hellende daken en gevels zijn de dakleien prima te gebruiken. Weet u niet zeker of deze dakleien voor uw gebouw te gebruiken zijn? Onze specialisten komen graag bij u langs om u hierbij te adviseren. Maak een afspraak via +31 (0)342 452575

Onze producten

Tapco kunstlei Classic

De Classic daklei oogt met zijn gestructureerde oppervlakte en onregelmatige randen als een authentieke natuurlei. De leien zijn gemaakt van polypropyleen. Met zijn natuurlijke uitstraling en de vele voordelen die kunststof biedt ten opzichten van natuursteen, is de Classic daklei een aantrekkelijk en duurzaam alternatief voor uw huis, garage, loods of monumentaal pand.

Lees meer

Tapco kunstlei Aledora

De Aledora kunstlei van Tapco is de meest karakteristieke dakbedekking op dit moment, ontwikkeld vanuit authentiek vakmanschap. Ze hebben de uitstraling van authentiek handgesneden leisteen voor een fractie van de kosten en met een langere, onderhoudsvrije levensduur. Met de Aledora kunstlei maakt u een bewuste keuze en vergroot u waarde van uw huis of pand.

Lees meer

Naadloze aluminium dakgoten

Geen naden betekent minder lekkage en slijtage, ze vergen dan ook weinig onderhoud. De naadloze aluminium dakgoot heeft een rustige en strakke uitstraling. De lichtgewicht dakgoten worden ter plekke geproduceerd in de gewenste lengten en zijn eenvoudig te monteren. Zo bespaart u tijd en geld. Onze naadloos aluminium dakgoot is zeer geschikt voor woningen, woningblokken, agrarische, industriële- en bedrijfsgebouwen.

Lees meer

Meer weten?

Ons assortiment bestaat uit duurzame, milieu- en arbeidsvriendelijke composiet leien en dakpannen. De producten zijn geschikt voor huizen, villa’s, kerken, (aanbouw)serres, agrarische en utiliteitsgebouwen en zo meer.

Bekijk onze producten