EPDM-dakbedekking in Utrecht

Voor hoogwaardige kwaliteit EPDM-dakbedekking schakelt u Ikking Group uit Achterveld, vlak bij Utrecht, in. Wij beschikken over een ruim assortiment en werken alleen met duurzaam en milieuvriendelijk materiaal. Duurzaam materiaal, zuinige productiemethoden en een brok aan ervaring: daar staat Ikking Group om bekend. Vanwege onze jarenlange ervaring in de dakenbranche gebruiken wij alleen de meest innovatieve dak- en wandmaterialen. En daar profiteert u van!

 

Diverse voordelen van EPDM-dakbedekking op uw gebouw in Utrecht

U profiteert van veel voordelen als u gebruikmaakt van EPDM-dakbedekking voor uw gebouw in Utrecht. Allereerst is het zeer eenvoudig te plaatsen dankzij het elastische karakter. Hiermee is de dakbedekking arbeidsvriendelijk, waardoor u bespaart op de kosten. Daarnaast gaat het lang mee en is het bestand tegen alle weersomstandigheden. Vanwege de duurzaamheid en de lage onderhoudskosten van dit type dakbedekking bespaart u niet alleen bij aanschaf maar ook op de lange termijn veel kosten. Bovendien is EPDM-dakbedekking geschikt voor zowel nieuwe projecten als renovatiewerkzaamheden in Utrecht of elders.

 

Stel al uw vragen telefonisch

Overweegt u om onze EPDM-dakleien aan te schaffen maar heeft u nog wat aanvullende vragen aan ons als dakdekkersbedrijf? Of wilt u graag eerst een proefmonster van de dit type dakbedekking ontvangen? Neem dan contact met ons op via het volgende telefoonnummer: +31 (0)342 452575.

Onze producten

Tapco kunstlei Classic

De Classic daklei oogt met zijn gestructureerde oppervlakte en onregelmatige randen als een authentieke natuurlei. De leien zijn gemaakt van polypropyleen. Met zijn natuurlijke uitstraling en de vele voordelen die kunststof biedt ten opzichten van natuursteen, is de Classic daklei een aantrekkelijk en duurzaam alternatief voor uw huis, garage, loods of monumentaal pand.

Lees meer

Tapco kunstlei Aledora

De Aledora kunstlei van Tapco is de meest karakteristieke dakbedekking op dit moment, ontwikkeld vanuit authentiek vakmanschap. Ze hebben de uitstraling van authentiek handgesneden leisteen voor een fractie van de kosten en met een langere, onderhoudsvrije levensduur. Met de Aledora kunstlei maakt u een bewuste keuze en vergroot u waarde van uw huis of pand.

Lees meer

Naadloze aluminium dakgoten

Geen naden betekent minder lekkage en slijtage, ze vergen dan ook weinig onderhoud. De naadloze aluminium dakgoot heeft een rustige en strakke uitstraling. De lichtgewicht dakgoten worden ter plekke geproduceerd in de gewenste lengten en zijn eenvoudig te monteren. Zo bespaart u tijd en geld. Onze naadloos aluminium dakgoot is zeer geschikt voor woningen, woningblokken, agrarische, industriële- en bedrijfsgebouwen.

Lees meer

Meer weten?

Ons assortiment bestaat uit duurzame, milieu- en arbeidsvriendelijke composiet leien en dakpannen. De producten zijn geschikt voor huizen, villa’s, kerken, (aanbouw)serres, agrarische en utiliteitsgebouwen en zo meer.

Bekijk onze producten