Kunstleien dak renoveren

Wilt u de kunstleien op uw dak op professionele wijze laten renoveren? Benader dan Ikking Group. Met meer dan 40 ervaring op het gebied van daken leggen, onderhouden, repareren en renoveren, verzekeren we u van een snelle service in combinatie met een betrouwbare en superieure kwaliteit. Wij kunnen uw dak met kunstleien renoveren zodat deze er weer helemaal als nieuw uitziet. Dat is toch wat u zoekt, nietwaar?

 

De kunstleien van uw dak laten renoveren met leipannen

Als wij uw dak met kunstleien gaan renoveren, maken we gebruik van dakleien van hoogwaardige kwaliteit. Dit zijn duurzame kunstleien die perfect zijn voor het renoveren van uw dak. Deze leipannen zijn duurzaam, technisch onderhoudsvrij, volledig recyclebaar, betaalbaar, milieuvriendelijk en esthetisch. De kosten voor kunstleien zijn dan ook aanzienlijk lager dan elke andere vorm van dakbedekking.

 

Milieuvriendelijke productie en plaatsing

Milieuvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel en wij willen er dan ook voor zorgen dat elk dak op een milieuvriendelijke manier geproduceerd en geplaatst is. Onze dakbedekking is dan ook gemaakt met een zuinige productiemethode, zodat deze ook erg arbeidsvriendelijk zijn. Het duurt op deze manier een stuk minder lang om uw dak te renoveren.

 

Wacht niet tot het te laat is

Schakel Ikking Group uit Achterveld, nabij Amersfoort, in om uw kunstleien dak te laten renoveren. Wacht niet tot het te laat is en er een reparatie nodig is! Neem daarom snel contact met ons op door te bellen naar +31 (0)342 452575. Heeft u op voorhand vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Ook dan belt u naar eerdergenoemd telefoonnummer.

Onze producten

Tapco kunstlei Classic

De Classic daklei oogt met zijn gestructureerde oppervlakte en onregelmatige randen als een authentieke natuurlei. De leien zijn gemaakt van polypropyleen. Met zijn natuurlijke uitstraling en de vele voordelen die kunststof biedt ten opzichten van natuursteen, is de Classic daklei een aantrekkelijk en duurzaam alternatief voor uw huis, garage, loods of monumentaal pand.

Lees meer

Tapco kunstlei Aledora

De Aledora kunstlei van Tapco is de meest karakteristieke dakbedekking op dit moment, ontwikkeld vanuit authentiek vakmanschap. Ze hebben de uitstraling van authentiek handgesneden leisteen voor een fractie van de kosten en met een langere, onderhoudsvrije levensduur. Met de Aledora kunstlei maakt u een bewuste keuze en vergroot u waarde van uw huis of pand.

Lees meer

Naadloze aluminium dakgoten

Geen naden betekent minder lekkage en slijtage, ze vergen dan ook weinig onderhoud. De naadloze aluminium dakgoot heeft een rustige en strakke uitstraling. De lichtgewicht dakgoten worden ter plekke geproduceerd in de gewenste lengten en zijn eenvoudig te monteren. Zo bespaart u tijd en geld. Onze naadloos aluminium dakgoot is zeer geschikt voor woningen, woningblokken, agrarische, industriële- en bedrijfsgebouwen.

Lees meer

Meer weten?

Ons assortiment bestaat uit duurzame, milieu- en arbeidsvriendelijke composiet leien en dakpannen. De producten zijn geschikt voor huizen, villa’s, kerken, (aanbouw)serres, agrarische en utiliteitsgebouwen en zo meer.

Bekijk onze producten