Kunstleien dak renoveren

Wilt u uw kunstleien dak op professionele wijze laten renoveren? Benader dan Ikking Group. Met meer dan 40 ervaring op het gebied van daken leggen, onderhouden, repareren en renoveren, verzekeren we u van een snelle service in combinatie met een betrouwbare en superieure kwaliteit. Wij kunnen uw kunstleien dak renoveren zodat deze er weer helemaal als nieuw uitziet. Dat is toch wat u zoekt, nietwaar?

Uw kunstleien dak laten renoveren met AT Leipannen

Als wij uw kunstleien dak gaan renoveren, maken we gebruik van AT Leipannen. Dit zijn duurzame kunstleien die perfect zijn voor het renoveren van uw dak. Deze leipannen zijn duurzaam, technisch onderhoudsvrij, volledig recyclebaar, betaalbaar, milieuvriendelijk en esthetisch. De kosten voor kunstleien zijn dan ook aanzienlijk lager dan elke andere vorm van dakbedekking.

Milieuvriendelijke productie en plaatsing

Milieuvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel en wij willen er dan ook voor zorgen dat elk dak op een milieuvriendelijke manier geproduceerd en geplaatst is. Onze dakbedekking is dan ook gemaakt met een zuinige productiemethode, zodat deze ook erg arbeidsvriendelijk zijn. Het duurt op deze manier een stuk minder lang om uw dak te renoveren.

Wacht niet tot het te laat is

Schakel Ikking Group in om uw kunstleien dak te laten renoveren. Wacht niet tot het te laat is en er een reparatie nodig is! Neem daarom snel contact met ons op door te bellen naar +31 (0)342 452575. Heeft u op voorhand vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Ook dan belt u naar eerdergenoemd telefoonnummer.

Neem direct contact met ons op

Uw naam (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht