Dakleien

Duurzame en milieuvriendelijke dakleien worden geleverd door Ikking Group uit Achterveld, in regio Amersfoort. Behalve duurzame leien en composiet dakpannen, produceren en leveren wij ook verschillende typen naadloze aluminium dakgoten en machines voor de productie van naadloze dakgoten van uitstekende kwaliteit.

 

Dakleien die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen

Dakleien van de Ikking Group worden geproduceerd door BTL. BTL hanteert zeer hoge kwaliteitseisen en levert enkel dakleien die duurzaam en milieuvriendelijk zijn. Enkele specifieke kenmerken van de BTL-dakleien:

  • De leien zijn gemaakt van gerecyclede grondstoffen.
  • Ze zijn ontzettend licht van gewicht, namelijk 12 kg per vierkante meter. De leien hebben het uiterlijk van natuurlijke leien maar zijn 80% lichter.
  • Omdat de leien van kunststof zijn, zijn ze eenvoudig te monteren met hamer of spijkerpistool.
  • De dakleien zijn zeer solide, duurzaam en zijn leverbaar in verschillende kleuren.
  • De dakleien zijn kleurvast en kwartsstofvrij.

De leien van BTL worden gemaakt met verschillende mallen. Zo ontstaan er leien met verschillende randen en oppervlakken. Op deze manier worden de leien in een authentiek uiterlijk gevormd.

 

Bestel telefonisch uw dakleien

Heeft u interesse in de BTL-dakleien? Bestel deze dan als u belt naar +31 (0)342 452575. Bij vragen of voor meer informatie over onze dienstverlening, zijn wij uiteraard ook bereikbaar via eerdergenoemd telefoonnummer.

Onze producten

Tapco kunstlei Classic

De Classic daklei oogt met zijn gestructureerde oppervlakte en onregelmatige randen als een authentieke natuurlei. De leien zijn gemaakt van polypropyleen. Met zijn natuurlijke uitstraling en de vele voordelen die kunststof biedt ten opzichten van natuursteen, is de Classic daklei een aantrekkelijk en duurzaam alternatief voor uw huis, garage, loods of monumentaal pand.

Lees meer

Tapco kunstlei Aledora

De Aledora kunstlei van Tapco is de meest karakteristieke dakbedekking op dit moment, ontwikkeld vanuit authentiek vakmanschap. Ze hebben de uitstraling van authentiek handgesneden leisteen voor een fractie van de kosten en met een langere, onderhoudsvrije levensduur. Met de Aledora kunstlei maakt u een bewuste keuze en vergroot u waarde van uw huis of pand.

Lees meer

Naadloze aluminium dakgoten

Geen naden betekent minder lekkage en slijtage, ze vergen dan ook weinig onderhoud. De naadloze aluminium dakgoot heeft een rustige en strakke uitstraling. De lichtgewicht dakgoten worden ter plekke geproduceerd in de gewenste lengten en zijn eenvoudig te monteren. Zo bespaart u tijd en geld. Onze naadloos aluminium dakgoot is zeer geschikt voor woningen, woningblokken, agrarische, industriële- en bedrijfsgebouwen.

Lees meer

Meer weten?

Ons assortiment bestaat uit duurzame, milieu- en arbeidsvriendelijke composiet leien en dakpannen. De producten zijn geschikt voor huizen, villa’s, kerken, (aanbouw)serres, agrarische en utiliteitsgebouwen en zo meer.

Bekijk onze producten