Dakleien

Duurzame en milieuvriendelijke dakleien worden geleverd door Ikking Group. Behalve duurzame leien en composiet dakpannen, produceren en leveren wij ook verschillende typen naadloze aluminium dakgoten en machines voor de productie van naadloze dakgoten van uitstekende kwaliteit.

Dakleien die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen

Dakleien van de Ikking Group worden geproduceerd door Tapco. Tapco hanteert zeer hoge kwaliteitseisen en levert enkel dakleien die duurzaam en milieuvriendelijk zijn. Enkele specifieke kenmerken van de Tapco dakleien:

  • De leien zijn gemaakt van een recyclebaar mengsel van kalksteen en polypropyleen.
  • Ze wegen slechts 0.65 kg per stuk, dus maar 12.35 kg per vierkante meter. De leien hebben het uiterlijk van natuurlijke leien maar zijn 80% lichter.
  • Omdat de leien van kunststof zijn, zijn ze eenvoudig te monteren met hamer of spijkerpistool.
  • De dakleien zijn zeer solide, duurzaam en zijn leverbaar in verschillende kleuren.
  • De dakleien zijn kleurvast en kwartsstofvrij.

De leien van Tapco worden gemaakt met verschillende mallen. Zo ontstaan er leien met verschillende randen en oppervlakken. Op deze manier worden de leien in een authentiek uiterlijk gevormd.

Bestel telefonisch uw dakleien

Heeft u interesse in de Tapco dakleien? Bestel deze dan als u belt naar +31 (0)342 452575. Bij vragen of voor meer informatie over onze dienstverlening, zijn wij uiteraard ook bereikbaar via eerdergenoemd telefoonnummer.

Neem direct contact met ons op

Uw naam (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht