Lichtgewicht dakbedekking

De lichtgewicht dakbedekking van Ikking Group is speciaal voor uw gebruiksgemak ontwikkeld. Hoe dat kan? Deze speciale lichte dakpannen zijn een duurzaam alternatief voor de traditionele en vaak veel zwaardere dakpannen die u op oude gebouwen aantreft. Lichtgewicht dakbedekking ziet er bijna hetzelfde uit als een natuurstenen dakpan, maar dan vele malen lichter. Daarom zijn deze dakpannen veel makkelijker te plaatsen en dat scheelt u tijd.

 

Profiteer van optimaal gebruiksgemak met lichtgewicht dakbedekking

Lichtgewicht dakbedekking wordt door Ikking Group al enige tijd met veel succes gebruikt in onder andere Zuid-Holland, maar ook in de rest van het land. Dit is niet verrassend, want deze lichte dakpannen staan garant voor gebruiksgemak. Daarnaast zijn de lichte dakpannen duurzaam, betrouwbaar, milieuvriendelijk en bovendien volledig recyclebaar. Vanwege het lage gewicht van de dakpannen, zijn ze daarom perfect te gebruiken bij een lichte draagconstructie van uw pand.

 

Vraag een monster aan

Ikking Group in Achterveld, in regio Amersfoort, is al sinds 1972 actief in de dakenbranche. Met de kennis die wij in de afgelopen jaren hebben opgedaan, zijn wij altijd op zoek naar de meeste innovatieve en beste dakmaterialen. Op deze manier garanderen we onze klanten uit onder andere Zuid-Holland altijd de hoogste kwaliteit dakbedekking. Wat dacht u bijvoorbeeld van zonnepanelen die tevens als dak dienen? Wilt u de producten waar wij mee werken eerst zien? Vraag dan een monster van onze lichte dakpannen aan. Neem contact op via +31 (0)342 452575 als u vragen heeft of meer informatie wilt. Wij denken bovendien graag met u mee en voorzien u desgewenst van persoonlijk en deskundig advies.

Onze producten

Tapco kunstlei Classic

De Classic daklei oogt met zijn gestructureerde oppervlakte en onregelmatige randen als een authentieke natuurlei. De leien zijn gemaakt van polypropyleen. Met zijn natuurlijke uitstraling en de vele voordelen die kunststof biedt ten opzichten van natuursteen, is de Classic daklei een aantrekkelijk en duurzaam alternatief voor uw huis, garage, loods of monumentaal pand.

Lees meer

Tapco kunstlei Aledora

De Aledora kunstlei van Tapco is de meest karakteristieke dakbedekking op dit moment, ontwikkeld vanuit authentiek vakmanschap. Ze hebben de uitstraling van authentiek handgesneden leisteen voor een fractie van de kosten en met een langere, onderhoudsvrije levensduur. Met de Aledora kunstlei maakt u een bewuste keuze en vergroot u waarde van uw huis of pand.

Lees meer

Naadloze aluminium dakgoten

Geen naden betekent minder lekkage en slijtage, ze vergen dan ook weinig onderhoud. De naadloze aluminium dakgoot heeft een rustige en strakke uitstraling. De lichtgewicht dakgoten worden ter plekke geproduceerd in de gewenste lengten en zijn eenvoudig te monteren. Zo bespaart u tijd en geld. Onze naadloos aluminium dakgoot is zeer geschikt voor woningen, woningblokken, agrarische, industriële- en bedrijfsgebouwen.

Lees meer

Meer weten?

Ons assortiment bestaat uit duurzame, milieu- en arbeidsvriendelijke composiet leien en dakpannen. De producten zijn geschikt voor huizen, villa’s, kerken, (aanbouw)serres, agrarische en utiliteitsgebouwen en zo meer.

Bekijk onze producten