Duurzame dakbedekking in Utrecht

Voor duurzame dakbedekking bent u bij Ikking Group uit Achterveld, nabij Utrecht, op de goede plaats. Wij werken met innovatieve en milieuvriendelijke materialen die lang meegaan. Daarnaast hanteren wij zuinige productiemethoden en recyclen we 95% van al ons afvalmateriaal. Zo dragen wij een steentje bij aan een beter milieu. Als u kiest voor duurzaamheid, dan kiest u voor Ikking Group!

 

Kies uit verschillende soorten duurzame dakbedekking voor uw woning in Utrecht

Voor alle soorten duurzame dakbedekking gebruiken wij de leistenen van BTL. Deze leistenen zien er op het eerste oog uit als natuursteen, maar zijn veel lichter. Het assortiment van Ikking Group uit Achterveld, nabij Utrecht, bestaat uit verschillende soorten duurzame dakbedekking. Of u nu shingles op uw dak wilt laten leggen of zonnepanelen; het is allemaal duurzaam

 

Ontvang advies over de ideale dakbedekking voor uw dak

De duurzame dakbedekking is geschikt voor verschillende daken in Utrecht of elders. Zo kunt u bij ons terecht wanneer u het dak van uw huis wilt vervangen, maar ook wanneer u een nieuwe dakbedekking voor uw serre nodig heeft. Vanwege onze jarenlange ervaring adviseren onze specialisten u graag over de meest ideale producten voor uw dak. Wij komen bovendien graag bij u langs om de mogelijkheden voor uw pand te bekijken. Via +31 (0)342 452575 maakt u eenvoudig een afspraak. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Ook dan belt u naar eerdergenoemd telefoonnummer.

Onze producten

Tapco kunstlei Classic

De Classic daklei oogt met zijn gestructureerde oppervlakte en onregelmatige randen als een authentieke natuurlei. De leien zijn gemaakt van polypropyleen. Met zijn natuurlijke uitstraling en de vele voordelen die kunststof biedt ten opzichten van natuursteen, is de Classic daklei een aantrekkelijk en duurzaam alternatief voor uw huis, garage, loods of monumentaal pand.

Lees meer

Tapco kunstlei Aledora

De Aledora kunstlei van Tapco is de meest karakteristieke dakbedekking op dit moment, ontwikkeld vanuit authentiek vakmanschap. Ze hebben de uitstraling van authentiek handgesneden leisteen voor een fractie van de kosten en met een langere, onderhoudsvrije levensduur. Met de Aledora kunstlei maakt u een bewuste keuze en vergroot u waarde van uw huis of pand.

Lees meer

Naadloze aluminium dakgoten

Geen naden betekent minder lekkage en slijtage, ze vergen dan ook weinig onderhoud. De naadloze aluminium dakgoot heeft een rustige en strakke uitstraling. De lichtgewicht dakgoten worden ter plekke geproduceerd in de gewenste lengten en zijn eenvoudig te monteren. Zo bespaart u tijd en geld. Onze naadloos aluminium dakgoot is zeer geschikt voor woningen, woningblokken, agrarische, industriële- en bedrijfsgebouwen.

Lees meer

Meer weten?

Ons assortiment bestaat uit duurzame, milieu- en arbeidsvriendelijke composiet leien en dakpannen. De producten zijn geschikt voor huizen, villa’s, kerken, (aanbouw)serres, agrarische en utiliteitsgebouwen en zo meer.

Bekijk onze producten