De prijs van leisteen

Wilt u leisteen op uw dak laten plaatsen, maar houdt de prijs ervan u tegen? Overweeg dan eens te kiezen voor kunststof dakleien van Ikking Group. Deze dakleien zijn zowel duurzaam als milieuvriendelijk en, in tegenstelling tot leisteen, verkrijgbaar voor een relatief lage prijs. Deze dakleien zijn niet alleen geschikt voor schuine daken van particuliere woningen, maar komen ook goed tot hun recht op gebouwen en bedrijfspanden.

 

Wist u dat kunststof leien in tegenstelling tot natuurlijk leisteen voordeliger in prijs zijn?

Dakleien van Ikking Group bieden een aantal voordelen boven natuurlijk leisteen en dan hebben we het niet alleen over de prijs! Wij werken met verschillende soorten leien. Deze dakleien zijn milieuvriendelijk en duurzaam en uiteraard van zeer hoogwaardige kwaliteit. Enkele eigenschappen van onze dakleien zijn:

  • Deze leien zijn gemaakt van een recyclebaar mengsel van kalksteen en polypropyleen;
  • De leien wegen slechts 0.65 kilogram per stuk. Dit betekent een gewicht van maar 12.35 kilogram per vierkante meter. De kunststof leien zien er natuurlijk uit, maar zijn 80% lichter dan natuurlijke leien;
  • De dakleien zijn gemakkelijk te monteren met hamer of spijkerpistool;
  • De leien zijn solide, duurzaam, veelzijdig en hebben een fraai uiterlijk;
  • De leizen zijn kwartsstofvrij en kleurvast.

 

Maak een weloverwogen keuze

Kiest u voor leisteen en de bijbehorende hoge prijs of kiest u voor de duurzame dakleien van Ikking Group uit Achterveld, in regio Amersfoort? Wij voorzien u graag van advies, zodat u een weloverwogen keuze maakt. Of u nu in Zuid-Holland woont of elders; wij zijn u graag van dienst. Bel daarom gerust naar +31 (0)342 452575 bij vragen of voor meer informatie over bijvoorbeeld een dakrenovatie.

Onze producten

Tapco kunstlei Classic

De Classic daklei oogt met zijn gestructureerde oppervlakte en onregelmatige randen als een authentieke natuurlei. De leien zijn gemaakt van polypropyleen. Met zijn natuurlijke uitstraling en de vele voordelen die kunststof biedt ten opzichten van natuursteen, is de Classic daklei een aantrekkelijk en duurzaam alternatief voor uw huis, garage, loods of monumentaal pand.

Lees meer

Tapco kunstlei Aledora

De Aledora kunstlei van Tapco is de meest karakteristieke dakbedekking op dit moment, ontwikkeld vanuit authentiek vakmanschap. Ze hebben de uitstraling van authentiek handgesneden leisteen voor een fractie van de kosten en met een langere, onderhoudsvrije levensduur. Met de Aledora kunstlei maakt u een bewuste keuze en vergroot u waarde van uw huis of pand.

Lees meer

Naadloze aluminium dakgoten

Geen naden betekent minder lekkage en slijtage, ze vergen dan ook weinig onderhoud. De naadloze aluminium dakgoot heeft een rustige en strakke uitstraling. De lichtgewicht dakgoten worden ter plekke geproduceerd in de gewenste lengten en zijn eenvoudig te monteren. Zo bespaart u tijd en geld. Onze naadloos aluminium dakgoot is zeer geschikt voor woningen, woningblokken, agrarische, industriële- en bedrijfsgebouwen.

Lees meer

Meer weten?

Ons assortiment bestaat uit duurzame, milieu- en arbeidsvriendelijke composiet leien en dakpannen. De producten zijn geschikt voor huizen, villa’s, kerken, (aanbouw)serres, agrarische en utiliteitsgebouwen en zo meer.

Bekijk onze producten