Dakleien leggen

Dakleien die kwartsstofvrij, duurzaam en kleurvast zijn, laat u leggen door de professionals van Ikking Group uit Achterveld, in regio Amersfoort. Wij zijn u namelijk graag van dienst! We leveren onder andere duurzame leien en composiet dakpannen. Wist u overigens ook dat wij naadloze aluminium dakgoten en machines van hoge kwaliteit produceren en leveren? Neem contact met ons op om te bespreken wat we voor u in Zuid-Holland kunnen betekenen.

 

Wat voor soort dakleien laat u leggen?

Als u door ons dakleien laat leggen, heeft u keuze uit diverse soorten en kleuren. Omdat wij werken met BTL-leien, bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en bovendien zijn deze leien zeer duurzaam. Een aantal andere kenmerken van leisteen dakpannen hebben we voor u op een rij gezet:

  • De leien zijn vervaardigd van een recyclebaar mengsel van kalksteen en polypropyleen.
  • Ze zijn zeer licht van gewicht. Zo wegen ze maar 12 kilogram per vierkante meter. Dit is maar liefst 80% minder dan authentieke leisteen.
  • De leien zijn zowel kwartsstofvrij als kleurvast.
  • De BTL-leien zijn eenvoudig te monteren met hamer of spijkerpistool.
  • De leien zijn solide, duurzaam, veelzijdig en hebben een attractief uiterlijk.
  •  

Maak een afspraak en we komen bij u langs

Dakleien van hoge kwaliteit die duurzaam en milieuvriendelijk zijn, laat u leggen door de professionals van Ikking Group. Maak een afspraak via +31 (0)342 452575 en we komen graag bij u langs in Zuid-Holland. Dit telefoonnummer is ook bereikbaar bij vragen of voor meer informatie over bijvoorbeeld de prijs van leisteen.

Onze producten

Tapco kunstlei Classic

De Klassieke daklei oogt met zijn gestructureerde oppervlakte en onregelmatige randen als een authentieke natuurlei. De leien zijn gemaakt van polypropyleen vermengd met kalksteen. Met zijn natuurlijke uitstraling en de vele voordelen die kunststof biedt ten opzichten van natuursteen, is de Classic daklei een aantrekkelijk en duurzaam alternatief voor uw huis, garage, loods of monumentaal pand.

Lees meer

Tapco kunstlei Aledora

De kunstleipan van Brava is de meest karakteristieke dakbedekking op dit moment, ontwikkeld vanuit authentiek vakmanschap. Ze hebben de uitstraling van authentiek handgesneden leisteen voor een fractie van de kosten en met een langere, onderhoudsvrije levensduur. Met de Brava HD kunstlei maakt u een bewuste keuze en vergroot u waarde van uw huis of pand.

Lees meer

Naadloze aluminium dakgoten

Geen naden betekent minder lekkage en slijtage, ze vergen dan ook weinig onderhoud. De naadloze aluminium dakgoot heeft een rustige en strakke uitstraling. De lichtgewicht dakgoten worden ter plekke geproduceerd in de gewenste lengten en zijn eenvoudig te monteren. Zo bespaart u tijd en geld. Onze naadloos aluminium dakgoot is zeer geschikt voor woningen, woningblokken, agrarische, industriële- en bedrijfsgebouwen.

Lees meer

Meer weten?

Ons assortiment bestaat uit duurzame, milieu- en arbeidsvriendelijke composiet leien en dakpannen. De producten zijn geschikt voor huizen, villa’s, kerken, (aanbouw)serres, agrarische en utiliteitsgebouwen en zo meer.

Bekijk onze producten