Dakleien leggen

Dakleien die kwartsstofvrij, duurzaam en kleurvast zijn, laat u leggen door de professionals van Ikking Group. U bent bij ons aan het juiste adres voor het leveren van duurzame leien en composiet dakpannen. Wist u overigens ook al dat wij naadloze aluminium dakgoten en machines van hoge kwaliteit produceren en leveren? Neem contact met ons op om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen.

Wat voor soort dakleien laat u leggen?

Als u door ons dakleien laat leggen, heeft u keuze uit diverse soorten en kleuren. Omdat wij werken met Tapco leien, bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en bovendien zijn deze leien zeer duurzaam. Een aantal andere kenmerken hebben we voor u op een rij gezet:

  • De leien zijn vervaardigd van een recyclebaar mengsel van kalksteen en polypropyleen.
  • Ze wegen slechts 0.65 kilogram per stuk. Dit betekent dat ze maar 12.35 kilogram per vierkante meter wegen. Dit is maar liefst 80% minder dan authentieke leisteen.
  • De leien zijn zowel kwartsstofvrij als kleurvast.
  • De Tapco leien zijn eenvoudig te monteren met hamer of spijkerpistool.
  • De leien zijn solide, duurzaam, veelzijdig en hebben een attractief uiterlijk.

Maak een afspraak en we komen bij u langs

Dakleien van hoge kwaliteit, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid laat u leggen door de professionals van Ikking Group. Maak een afspraak via +31 (0)342 452575 en we komen graag bij u langs. Dit telefoonnummer is ook bereikbaar bij vragen of voor meer informatie over dakleien.

Neem direct contact met ons op

Uw naam (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht