Daklei van kunststof

Wilt u weten waar u terechtkunt voor een daklei die gemaakt is van kunststof? Bij Ikking Group in Achterveld, vlak bij Amersfoort! Met meer dan 40 jaar ervaring, produceren en leveren wij onder andere duurzame leien en kleurvaste, kwartsstofvrije en composiet dakpannen. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor naadloze aluminium dakgoten en machines voor de productie van dakgoten.

 

Wat zijn de kenmerken van een daklei van kunststof?

Een daklei die u bij ons bedrijf koopt, is gemaakt van hoogwaardige kunststof. Kenmerken van een daklei van kunststof zijn onder meer:

  • Gemaakt van een recyclebaar mengsel van kalksteen en polypropyleen.
  • Slechts 0.65 kg per stuk. Dit betekent 12.35 kg per m². Deze leien zien er uit als natuurlijk leisteen maar deze leien zijn maar liefst 80% lichter.
  • Eenvoudig te monteren met hamer of spijkerpistool.
  • Solide, duurzaam, veelzijdig en attractief uiterlijk.

Er wordt gebruikgemaakt van verschillende mallen om leien met verschillende randen en oppervlakken te maken, waardoor de leien eruitzien als authentieke leistenen. De daklei van kunststof is echter veel duurzamer, kleurvast, vrij van kwartsstof en zeer milieuvriendelijk.

 

Vragen? Meer informatie? Neem contact op!

Kijk verder op deze website voor de verschillende soorten dakbedekking en naadloze dakgoten. Hebt u vragen? Neem dan contact op met Ikking Group. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0)342 452575.

Onze producten

Tapco kunstlei Classic

De Classic daklei oogt met zijn gestructureerde oppervlakte en onregelmatige randen als een authentieke natuurlei. De leien zijn gemaakt van polypropyleen. Met zijn natuurlijke uitstraling en de vele voordelen die kunststof biedt ten opzichten van natuursteen, is de Classic daklei een aantrekkelijk en duurzaam alternatief voor uw huis, garage, loods of monumentaal pand.

Lees meer

Tapco kunstlei Aledora

De Aledora kunstlei van Tapco is de meest karakteristieke dakbedekking op dit moment, ontwikkeld vanuit authentiek vakmanschap. Ze hebben de uitstraling van authentiek handgesneden leisteen voor een fractie van de kosten en met een langere, onderhoudsvrije levensduur. Met de Aledora kunstlei maakt u een bewuste keuze en vergroot u waarde van uw huis of pand.

Lees meer

Naadloze aluminium dakgoten

Geen naden betekent minder lekkage en slijtage, ze vergen dan ook weinig onderhoud. De naadloze aluminium dakgoot heeft een rustige en strakke uitstraling. De lichtgewicht dakgoten worden ter plekke geproduceerd in de gewenste lengten en zijn eenvoudig te monteren. Zo bespaart u tijd en geld. Onze naadloos aluminium dakgoot is zeer geschikt voor woningen, woningblokken, agrarische, industriële- en bedrijfsgebouwen.

Lees meer

Meer weten?

Ons assortiment bestaat uit duurzame, milieu- en arbeidsvriendelijke composiet leien en dakpannen. De producten zijn geschikt voor huizen, villa’s, kerken, (aanbouw)serres, agrarische en utiliteitsgebouwen en zo meer.

Bekijk onze producten