Kunststof dakbedekking in Amersfoort en Utrecht

Denkt u erover om kunststof dakbedekking te laten plaatsen op uw woning of bouwwerk in Amersfoort of Utrecht? Dan maakt u een goede keuze. Kunststof dakbedekking is namelijk niet alleen goedkoper, maar heeft daarnaast vele andere voordelen. Bij Ikking Group in Achterveld, vlak bij Amersfoort en Utrecht, werken we daarom graag met deze kunststof dakbedekking. Schakel ons gerust in voor deskundig advies. Nadat u uw keuze heeft gemaakt, leveren we de kunststof dakbedekking op uw locatie en komen we deze desgewenst vakkundig voor u plaatsen. Zowel particuliere als zakelijke klanten zijn we graag van dienst.

 

De voordelen van kunststof dakbedekking voor uw gebouw in Amersfoort of Utrecht

Bij Ikking Group maken we onder andere gebruik van de kunststofleien van BTL. Deze leistenen zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden vele voordelen. De BTL-kunstleien zijn geschikt voor verschillende panden en bevatten fijne eigenschappen. Zo zijn de leien:

  • Duurzaam, milieuvriendelijk en bijna niet te onderscheiden van natuurlijke leisteen;
  • Ontzettend licht van gewicht;
  • Weerbestendig en stormvast;
  • Solide, veelzijdig en beschikbaar in zeven verschillende, aantrekkelijke kleuren;
  • Gemakkelijk te leggen met een hamer of spijkerpistool.

 

Neem contact met ons op voor advies

Heeft u interesse in deze kunststof dakbedekking voor uw woning of pand in Amersfoort of Utrecht? Dan kiest u voor een langetermijninvestering met een aantrekkelijke garantie. Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u namelijk graag meer over dit type dakbedekking en geven u desgewenst persoonlijk advies. U neemt contact met ons op door te bellen naar +31 (0)342 452575, een e-mail te sturen naar info@ikking.com of door ons contactformulier in te vullen.

Onze producten

Tapco kunstlei Classic

De Classic daklei oogt met zijn gestructureerde oppervlakte en onregelmatige randen als een authentieke natuurlei. De leien zijn gemaakt van polypropyleen. Met zijn natuurlijke uitstraling en de vele voordelen die kunststof biedt ten opzichten van natuursteen, is de Classic daklei een aantrekkelijk en duurzaam alternatief voor uw huis, garage, loods of monumentaal pand.

Lees meer

Tapco kunstlei Aledora

De Aledora kunstlei van Tapco is de meest karakteristieke dakbedekking op dit moment, ontwikkeld vanuit authentiek vakmanschap. Ze hebben de uitstraling van authentiek handgesneden leisteen voor een fractie van de kosten en met een langere, onderhoudsvrije levensduur. Met de Aledora kunstlei maakt u een bewuste keuze en vergroot u waarde van uw huis of pand.

Lees meer

Naadloze aluminium dakgoten

Geen naden betekent minder lekkage en slijtage, ze vergen dan ook weinig onderhoud. De naadloze aluminium dakgoot heeft een rustige en strakke uitstraling. De lichtgewicht dakgoten worden ter plekke geproduceerd in de gewenste lengten en zijn eenvoudig te monteren. Zo bespaart u tijd en geld. Onze naadloos aluminium dakgoot is zeer geschikt voor woningen, woningblokken, agrarische, industriële- en bedrijfsgebouwen.

Lees meer

Meer weten?

Ons assortiment bestaat uit duurzame, milieu- en arbeidsvriendelijke composiet leien en dakpannen. De producten zijn geschikt voor huizen, villa’s, kerken, (aanbouw)serres, agrarische en utiliteitsgebouwen en zo meer.

Bekijk onze producten