Leisteen dakpannen

Voor de aankoop en het leggen van leisteen dakpannen schakelt u dé specialist in dakbedekking in, namelijk Ikking Group uit Achterveld, in regio Amersfoort. Met meer dan 40 jaar ervaring in de dakenbranche adviseren we u graag over welke dakpannen het beste bij uw dak passen. Zo maakt u een weloverwogen keuze en liggen er binnen de kortste keren dakpannen op uw dak die jarenlang meegaan.

 

Met leisteen dakpannen profiteert u van diverse voordelen

Het grootste voordeel van leisteen dakpannen is dat ze erg duurzaam zijn. Dat houdt in dat u er jaren mee vooruit kunt. Daarnaast zijn BTL-leien kleurvast, vrij van kwartsstof en zeer licht. Dit komt omdat deze leien zijn gemaakt van een recyclebaar mengsel van kalksteen en polypropyleen. Een aantal andere voordelen van deze leisteen dakbedekking hebben we voor u op een rij gezet:

  • Deze leisteen dakpannen lijken op natuurlijk leisteen, maar zijn maar liefst 80% lichter.
  • De leien zijn gemakkelijk aan te brengen met hamer of spijkerpistool.
  • Leisteen dakpannen zijn op milieuvriendelijke wijze geproduceerd.
  • U creëert een solide en duurzaam, maar vooral een erg mooi dak tegen een aantrekkelijke prijs.

 

Bij vragen helpen we u graag verder

Wilt u meer informatie over leisteen ontvangen of heeft u vragen over het aanbrengen van kunststof dakbedekking in Amersfoort, Zuid-Holland of elders in het land? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons via het volgende telefoonnummer: +31 (0)342 452575. Ons team helpt u graag verder en denkt graag met u mee. Ook leggen we met alle plezier aan u uit hoe we te werk gaan als we leisteen dakbedekking bij u komen leggen.

Onze producten

Tapco kunstlei Classic

De Classic daklei oogt met zijn gestructureerde oppervlakte en onregelmatige randen als een authentieke natuurlei. De leien zijn gemaakt van polypropyleen. Met zijn natuurlijke uitstraling en de vele voordelen die kunststof biedt ten opzichten van natuursteen, is de Classic daklei een aantrekkelijk en duurzaam alternatief voor uw huis, garage, loods of monumentaal pand.

Lees meer

Tapco kunstlei Aledora

De Aledora kunstlei van Tapco is de meest karakteristieke dakbedekking op dit moment, ontwikkeld vanuit authentiek vakmanschap. Ze hebben de uitstraling van authentiek handgesneden leisteen voor een fractie van de kosten en met een langere, onderhoudsvrije levensduur. Met de Aledora kunstlei maakt u een bewuste keuze en vergroot u waarde van uw huis of pand.

Lees meer

Naadloze aluminium dakgoten

Geen naden betekent minder lekkage en slijtage, ze vergen dan ook weinig onderhoud. De naadloze aluminium dakgoot heeft een rustige en strakke uitstraling. De lichtgewicht dakgoten worden ter plekke geproduceerd in de gewenste lengten en zijn eenvoudig te monteren. Zo bespaart u tijd en geld. Onze naadloos aluminium dakgoot is zeer geschikt voor woningen, woningblokken, agrarische, industriële- en bedrijfsgebouwen.

Lees meer

Meer weten?

Ons assortiment bestaat uit duurzame, milieu- en arbeidsvriendelijke composiet leien en dakpannen. De producten zijn geschikt voor huizen, villa’s, kerken, (aanbouw)serres, agrarische en utiliteitsgebouwen en zo meer.

Bekijk onze producten