Leien plaatsen dak

Laat leien plaatsen op uw dak door de experts van Ikking Group. Al meer dan 40 jaar zijn wij werkzaam in de dakenbranche. Hierdoor hebben we alle kennis en kunde in huis om bij u een leien dak te plaatsen. Onze leien daken lenen zich perfect voor schuine daken en zijn dan ook niet alleen geschikt voor huizen en villa’s, maar ook voor kerken, serres, utiliteitsgebouwen, agrarische gebouwen en nog veel meer. Daarom zijn we er voor particulieren en bedrijven.

Profiteer van diverse voordelen als u een leien dak laat plaatsen

Een leien dak laten plaatsen door Ikking Group heeft erg veel voordelen. Zo is het milieuvriendelijk en duurzaam omdat deze waarden bij ons hoog in het vaandel staan. Daarnaast zorgen we er altijd dat ze gemaakt worden aan de hand van zuinige productiemethoden, waardoor de arbeidsintensiviteit voor de dakdekker afneemt. Dit resulteert voor u in een aanzienlijke kostenbesparing. Een leien dak laten plaatsen is dan ook een erg betaalbaar alternatief voor dak dekking. U heeft bij ons de keuze uit twee soorten leien:

  • Tapco Leien: een duurzaam alternatief dat beloopbaar is, windvast, niet opkrult en bestand is tegen verschillende weertypen. Daarnaast is het gewicht erg laag (12,35 kilogram per vierkante meter).
  • AT Leipannen: een duurzaam alternatief voor de renovatie van daken met een erg laag gewicht van 4,7 kilogram per vierkante meter. Het is esthetisch, recyclebaar, duurzaam, milieuvriendelijk en betaalbaar.

Bespreek de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw dak? Of heeft u vragen over de verschillende leien die wij op uw dak kunnen plaatsen? Neem dan contact met ons op. Hiervoor belt u naar +31 (0)342 452575.

Neem direct contact met ons op

Uw naam (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht