Leien laten plaatsen op uw dak

Laat leien plaatsen op uw dak door de experts van Ikking Group uit Achterveld, vlak bij Amersfoort. Al meer dan 40 jaar zijn wij werkzaam in de dakenbranche. Hierdoor hebben we alle kennis en kunde in huis om bij u een dak met leien te plaatsen, of u nu in Zuid-Holland of elders in Nederland woont. Onze leiendaken lenen zich perfect voor schuine daken en zijn dan ook niet alleen geschikt voor huizen en villa’s, maar ook voor kerken, serres, utiliteitsgebouwen, agrarische gebouwen en nog veel meer. We zijn er voor zowel particulieren als bedrijven.

 

Profiteer van diverse voordelen als u een leien laat plaatsen op uw dak

Een dak met leien laten plaatsen door Ikking Group heeft erg veel voordelen. Zo is het milieuvriendelijk en duurzaam omdat deze waarden bij ons hoog in het vaandel staan. Daarnaast zorgen we er altijd voor dat de leien gemaakt worden aan de hand van zuinige productiemethoden, waardoor de arbeidsintensiviteit voor de dakdekker afneemt. Dit resulteert voor u in een aanzienlijke kostenbesparing. Een dak met leien laten plaatsen is dan ook een erg betaalbaar alternatief voor dakbedekking. U heeft bij ons de keuze uit meerdere soorten leisteen dakbedekking, zoals:

  • BTL-leien: een duurzaam alternatief dat beloopbaar is, windvast, niet opkrult en bestand is tegen verschillende weertypen. Daarnaast is het gewicht erg laag (12 kilogram per vierkante meter).
  • BRAVA HD-leien: een duurzaam alternatief met een aantrekkelijk uiterlijk. Het is esthetisch, recyclebaar, duurzaam, milieuvriendelijk en eenvoudig te monteren.

 

Bespreek de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw dak? Of heeft u vragen over de verschillende leien die wij op uw dak in Zuid-Holland of elders kunnen plaatsen? Neem dan contact met ons op. Hiervoor belt u naar +31 (0)342 452575.

Onze producten

Tapco kunstlei Classic

De Classic daklei oogt met zijn gestructureerde oppervlakte en onregelmatige randen als een authentieke natuurlei. De leien zijn gemaakt van polypropyleen. Met zijn natuurlijke uitstraling en de vele voordelen die kunststof biedt ten opzichten van natuursteen, is de Classic daklei een aantrekkelijk en duurzaam alternatief voor uw huis, garage, loods of monumentaal pand.

Lees meer

Tapco kunstlei Aledora

De Aledora kunstlei van Tapco is de meest karakteristieke dakbedekking op dit moment, ontwikkeld vanuit authentiek vakmanschap. Ze hebben de uitstraling van authentiek handgesneden leisteen voor een fractie van de kosten en met een langere, onderhoudsvrije levensduur. Met de Aledora kunstlei maakt u een bewuste keuze en vergroot u waarde van uw huis of pand.

Lees meer

Naadloze aluminium dakgoten

Geen naden betekent minder lekkage en slijtage, ze vergen dan ook weinig onderhoud. De naadloze aluminium dakgoot heeft een rustige en strakke uitstraling. De lichtgewicht dakgoten worden ter plekke geproduceerd in de gewenste lengten en zijn eenvoudig te monteren. Zo bespaart u tijd en geld. Onze naadloos aluminium dakgoot is zeer geschikt voor woningen, woningblokken, agrarische, industriële- en bedrijfsgebouwen.

Lees meer

Meer weten?

Ons assortiment bestaat uit duurzame, milieu- en arbeidsvriendelijke composiet leien en dakpannen. De producten zijn geschikt voor huizen, villa’s, kerken, (aanbouw)serres, agrarische en utiliteitsgebouwen en zo meer.

Bekijk onze producten