Shingles dak laten leggen

Wilt u shingles op uw dak laten leggen? Dan doet u er goed aan een betrouwbaar bedrijf in te schakelen. Zo’n betrouwbaar bedrijf is Ikking Group. Met meer dan 40 jaar ervaring in de dakenbranche bieden we u een veelzijdige dienstverlening van kwaliteit. Daarnaast nemen wij het milieu tijdens het gehele productieproces in acht; wij vinden milieuvriendelijkheid namelijk erg belangrijk. Daarom hanteren we ook zuinige productiemethoden waarbij we 95% van ons afvalmateriaal recyclen.

Shingles op uw dak laten leggen door de specialist

Het laten leggen van shingles op uw dak kunt u met gemak overlaten aan Ikking Group. Bij het leggen van shingles houden wij, naast milieuvriendelijkheid, ook altijd rekening met arbeidsintensiviteit. Wij produceren onze shingles namelijk op een dergelijke manier dat ze gesorteerd en voorgeboord geleverd worden. Zo wordt het laten leggen van dak shingles ook erg arbeidsvriendelijk, waardoor u op de kosten bespaart. Naast het laten leggen van dak shingles kunt u bij ons ook terecht voor het laten leggen van dakpannen, leien of zelfs een speciaal zonnepaneelsysteem.

Bespreek de mogelijkheden

U kunt bij ons altijd terecht voor meer informatie. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u en adviseren u graag over de beste mogelijkheden voor het leggen van uw dak. Voor meer informatie en antwoord op uw vragen kunt u dan ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)342 452575.

Neem direct contact met ons op

Uw naam (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht