Shingles op uw dak laten leggen

Wilt u shingles op uw dak laten leggen? Dan doet u er goed aan een betrouwbaar bedrijf in te schakelen. Zo’n betrouwbaar bedrijf is Ikking Group uit Achterveld, vlak bij Amersfoort. Met meer dan 40 jaar ervaring in de dakenbranche bieden we u een veelzijdige dienstverlening van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast nemen wij het milieu tijdens het gehele productieproces in acht; wij vinden milieuvriendelijkheid namelijk erg belangrijk. Daarom hanteren we ook zuinige productiemethoden waarbij we 95% van ons afvalmateriaal recyclen.

 

Waarom shingles op uw dak laten leggen?

Het laten leggen van dakshingles is een mooi alternatief voor de zwaardere dakpannen en leiendaken. Shingles worden ook wel bitumineuze leien genoemd. Ze zijn namelijk aan beide kanten voorzien van een speciale coating van bitumen, waardoor ze bestendig zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Daarnaast zijn ze ook nog eens erg licht in gewicht en zijn shingles perfect te leggen op een schuin dak.

 

Shingles op uw dak laten leggen door dé specialist

Het laten leggen van shingles op uw dak kunt u met gemak overlaten aan Ikking Group. Bij het leggen van shingles houden wij, naast milieuvriendelijkheid, ook altijd rekening met arbeidsintensiviteit. Wij produceren onze shingles namelijk op een dergelijke manier dat ze gesorteerd en voorgeboord geleverd worden. Zo wordt het laten leggen van dakshingles ook erg arbeidsvriendelijk, waardoor u op de kosten bespaart. Naast het laten leggen van dakshingles kunt u bij ons ook terecht voor het laten leggen van dakpannen, leien of zelfs een speciaal zonnepaneelsysteem.

 

Bespreek de mogelijkheden

U kunt bij ons altijd terecht voor meer informatie over het laten leggen en vervangen van shingles op uw dak. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u en adviseren u graag over de beste mogelijkheden voor het laten leggen van dakshingles. Voor meer informatie over onze producten en antwoord op uw vragen kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)342 452575.

Onze producten

Tapco kunstlei Classic

De Classic daklei oogt met zijn gestructureerde oppervlakte en onregelmatige randen als een authentieke natuurlei. De leien zijn gemaakt van polypropyleen. Met zijn natuurlijke uitstraling en de vele voordelen die kunststof biedt ten opzichten van natuursteen, is de Classic daklei een aantrekkelijk en duurzaam alternatief voor uw huis, garage, loods of monumentaal pand.

Lees meer

Tapco kunstlei Aledora

De Aledora kunstlei van Tapco is de meest karakteristieke dakbedekking op dit moment, ontwikkeld vanuit authentiek vakmanschap. Ze hebben de uitstraling van authentiek handgesneden leisteen voor een fractie van de kosten en met een langere, onderhoudsvrije levensduur. Met de Aledora kunstlei maakt u een bewuste keuze en vergroot u waarde van uw huis of pand.

Lees meer

Naadloze aluminium dakgoten

Geen naden betekent minder lekkage en slijtage, ze vergen dan ook weinig onderhoud. De naadloze aluminium dakgoot heeft een rustige en strakke uitstraling. De lichtgewicht dakgoten worden ter plekke geproduceerd in de gewenste lengten en zijn eenvoudig te monteren. Zo bespaart u tijd en geld. Onze naadloos aluminium dakgoot is zeer geschikt voor woningen, woningblokken, agrarische, industriële- en bedrijfsgebouwen.

Lees meer

Meer weten?

Ons assortiment bestaat uit duurzame, milieu- en arbeidsvriendelijke composiet leien en dakpannen. De producten zijn geschikt voor huizen, villa’s, kerken, (aanbouw)serres, agrarische en utiliteitsgebouwen en zo meer.

Bekijk onze producten