Een leiendak leggen in regio Amsterdam

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die een leiendak kan leggen bij u in Amsterdam, Utrecht, Amersfoort of een andere stad in Nederland? Schakel dan Ikking Group uit Achterveld in. Leien zijn erg geschikt voor schuine daken en daarom ook voor huizen en villa’s. Daarnaast doen leien het erg goed op utiliteitsgebouwen en agrarische gebouwen, (aanbouw)serres en kerken. Daarom kunnen zowel particulieren als bedrijven bij ons terecht.

 

Laat een leiendak bij u in Amsterdam, Utrecht of Amersfoort leggen

Laat u op uw woning of pand in Amsterdam, Utrecht of Amersfoort een leiendak leggen? Dan kunt u bij Ikking Group uitgaan van betrouwbare en superieure kwaliteit. Wij hebben meer dan veertig jaar ervaring in de dakenbranche. Daarnaast staan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid bij ons hoog in het vaandel. Zo maken we gebruik van zuinige productiemethoden, waarbij we 95% van ons afvalmateriaal recyclen. Wilt u door ons een leiendak laten leggen in de omgeving van Amsterdam? Of is uw pand in regio Utrecht en Amersfoort aan een nieuw dak toe, waardoor u een leiendak wilt laten leggen? Dan heeft u de keuze uit verschillende dakpannen van leisteen of kunststof. Deze zijn kwalitatief hoogwaardig en zeer snel te leggen.

 

Wij vertellen u graag welke leien bij u passen

Weet u niet goed welke leien pannen u moet kiezen? Dan vertellen wij u graag meer. Voor meer informatie over onze producten staat het u dus altijd vrij om contact met ons op te nemen. Dit kunt u doen door te bellen naar +31 (0)342 452575, een e-mail te sturen naar info@ikking.com of door ons contactformulier in te vullen. Bekijk ook eens eerdere projecten die we met succes gerealiseerd hebben. Zo ontvangt u een impressie van het mogelijke eindresultaat wanneer u een leiendak wilt laten leggen op uw pand in Amsterdam, Utrecht of Amersfoort.

Onze producten

Tapco kunstlei Classic

De Classic daklei oogt met zijn gestructureerde oppervlakte en onregelmatige randen als een authentieke natuurlei. De leien zijn gemaakt van polypropyleen. Met zijn natuurlijke uitstraling en de vele voordelen die kunststof biedt ten opzichten van natuursteen, is de Classic daklei een aantrekkelijk en duurzaam alternatief voor uw huis, garage, loods of monumentaal pand.

Lees meer

Tapco kunstlei Aledora

De Aledora kunstlei van Tapco is de meest karakteristieke dakbedekking op dit moment, ontwikkeld vanuit authentiek vakmanschap. Ze hebben de uitstraling van authentiek handgesneden leisteen voor een fractie van de kosten en met een langere, onderhoudsvrije levensduur. Met de Aledora kunstlei maakt u een bewuste keuze en vergroot u waarde van uw huis of pand.

Lees meer

Naadloze aluminium dakgoten

Geen naden betekent minder lekkage en slijtage, ze vergen dan ook weinig onderhoud. De naadloze aluminium dakgoot heeft een rustige en strakke uitstraling. De lichtgewicht dakgoten worden ter plekke geproduceerd in de gewenste lengten en zijn eenvoudig te monteren. Zo bespaart u tijd en geld. Onze naadloos aluminium dakgoot is zeer geschikt voor woningen, woningblokken, agrarische, industriële- en bedrijfsgebouwen.

Lees meer

Meer weten?

Ons assortiment bestaat uit duurzame, milieu- en arbeidsvriendelijke composiet leien en dakpannen. De producten zijn geschikt voor huizen, villa’s, kerken, (aanbouw)serres, agrarische en utiliteitsgebouwen en zo meer.

Bekijk onze producten