Leien dak leggen Amsterdam

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die een leien dak kan leggen bij u in Amsterdam of omgeving? Schakel dan Ikking Group in. Leien zijn erg geschikt voor schuine daken en daarom ook voor huizen en villa’s. Maar leien doen het ook erg goed op utiliteitsgebouwen en agrarische gebouwen, (aanbouw)serres en kerken. Daarom zijn zowel particulieren als bedrijven bij ons aan het juiste adres.

Laat een leien dak bij u in Amsterdam leggen

Laat u bij u in Amsterdam een leien dak leggen? Dan kunt u bij Ikking Group uitgaan van betrouwbare en superieure kwaliteit. Wij hebben meer van 40 jaar ervaring in de dakenbranche. Daarnaast staat duurzaamheid en milieuvriendelijkheid bij ons hoog in het vaandel en maken we gebruik van zuinige productiemethoden, waarbij we 95% van ons afvalmateriaal recyclen. Wilt u door ons een leien dak laten leggen in de omgeving van Amsterdam? Dan heeft u de keuze uit AT Leipannen of Tapco Leien. Beiden zijn ze kwalitatief hoogwaardig en kunnen wij ze snel leggen.

Wij vertellen u graag welke leien bij u passen

Weet u niet goed welke leien pannen u moet kiezen? Dan vertellen wij u graag meer. Voor meer informatie over onze producten staat het u dus altijd vrij om contact met ons op te nemen. Dit kunt u doen door te bellen naar +31 (0)342 452575.

Neem direct contact met ons op

Uw naam (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht