Shingles dak vervangen

De shingles op uw dak laat u natuurlijk vervangen door Ikking Group. Waarom? Al meer dan 40 jaar zijn wij actief in de dakenbranche. Wij hebben dus alle benodigde expertise en vakkundigheid in huis om de shingles van uw dak te vervangen. Daarnaast werken wij altijd met zuinige productiemethoden en staat milieuvriendelijkheid bij ons hoog in het vaandel.

Shingles van uw dak laten vervangen door Ikking Group

Als u de shingles van uw dak wilt laten vervangen door Ikking Group, dan bent u verzekerd van de beste kwaliteit en natuurlijk een klantvriendelijke service. Wij vinden milieuvriendelijkheid erg belangrijk, maar denken ook aan arbeidsvriendelijkheid. Onze daken kunnen altijd erg snel geplaatst worden, waardoor er een hoop arbeid, maar ook kosten worden bespaard. Nadat we de shingles van uw dak verwijderd hebben, kunt u ze laten vervangen door een dakbedekking naar keuze:

Voor zowel particulieren als bedrijven

Ikking Group staat klaar voor particulieren en bedrijven. Onze producten zijn namelijk niet alleen geschikt voor huizen en villa’s, maar ook voor agrarische gebouwen, utiliteitsgebouwen, (aanbouw)serres en kerken. Wilt u graag meer informatie over onze diensten of advies over de beste dakbedekking voor uw situatie? Neem dan eens contact met ons op door te bellen naar +31 (0)342 452575

Neem direct contact met ons op

Uw naam (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht