De shingles van het dak laten vervangen

De shingles op uw dak laat u natuurlijk vervangen door Ikking Group uit Achterveld, nabij Amersfoort. Waarom? Al meer dan 40 jaar zijn wij actief in de dakenbranche. Wij hebben dus alle benodigde expertise en vakkundigheid in huis om de shingles van uw dak te vervangen. Daarnaast werken wij altijd met zuinige productiemethoden en staat milieuvriendelijkheid bij ons hoog in het vaandel.

 

Shingles van uw dak laten vervangen door Ikking Group

Als u de shingles van uw dak wilt laten vervangen door Ikking Group, dan bent u verzekerd van de beste kwaliteit en natuurlijk een klantvriendelijke service. Wij vinden milieuvriendelijkheid erg belangrijk, maar denken ook aan arbeidsvriendelijkheid. Onze daken kunnen altijd erg snel geplaatst worden, waardoor er een hoop arbeid, maar ook kosten worden bespaard. Nadat we de shingles van uw dak verwijderd hebben, kunt u ze laten vervangen door een dakbedekking naar keuze:

 

Voor zowel particulieren als bedrijven

Ikking Group staat klaar voor particulieren en bedrijven. Onze producten zijn namelijk niet alleen geschikt voor huizen en villa’s, maar ook voor agrarische gebouwen, utiliteitsgebouwen, (aanbouw)serres en kerken. Wilt u graag meer informatie over onze diensten of advies over de beste (EPDM)-dakbedekking voor uw situatie? Neem dan eens contact met ons op door te bellen naar +31 (0)342 452575.

Onze producten

Tapco kunstlei Classic

De Classic daklei oogt met zijn gestructureerde oppervlakte en onregelmatige randen als een authentieke natuurlei. De leien zijn gemaakt van polypropyleen. Met zijn natuurlijke uitstraling en de vele voordelen die kunststof biedt ten opzichten van natuursteen, is de Classic daklei een aantrekkelijk en duurzaam alternatief voor uw huis, garage, loods of monumentaal pand.

Lees meer

Tapco kunstlei Aledora

De Aledora kunstlei van Tapco is de meest karakteristieke dakbedekking op dit moment, ontwikkeld vanuit authentiek vakmanschap. Ze hebben de uitstraling van authentiek handgesneden leisteen voor een fractie van de kosten en met een langere, onderhoudsvrije levensduur. Met de Aledora kunstlei maakt u een bewuste keuze en vergroot u waarde van uw huis of pand.

Lees meer

Naadloze aluminium dakgoten

Geen naden betekent minder lekkage en slijtage, ze vergen dan ook weinig onderhoud. De naadloze aluminium dakgoot heeft een rustige en strakke uitstraling. De lichtgewicht dakgoten worden ter plekke geproduceerd in de gewenste lengten en zijn eenvoudig te monteren. Zo bespaart u tijd en geld. Onze naadloos aluminium dakgoot is zeer geschikt voor woningen, woningblokken, agrarische, industriële- en bedrijfsgebouwen.

Lees meer

Meer weten?

Ons assortiment bestaat uit duurzame, milieu- en arbeidsvriendelijke composiet leien en dakpannen. De producten zijn geschikt voor huizen, villa’s, kerken, (aanbouw)serres, agrarische en utiliteitsgebouwen en zo meer.

Bekijk onze producten