Shingles dak leggen

Een shingles dak laat u natuurlijk leggen door Ikking Group. U wilt dat natuurlijk laten doen door echte professionals die betrouwbaar zijn. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring in de dakenbranche en bieden u altijd een betrouwbare en superieure kwaliteit. Waar wacht u nog op?

Profiteer van diverse voordelen als u een shingles dak laat leggen

Een shingles dak is een mooi alternatief voor de zwaardere dakpannen en leien daken en kunt u laten leggen door de professionals van Ikking Group. Shingles worden ook wel bitumineuze leien genoemd. Ze zijn namelijk aan beide kanten voorzien van een speciale coating van bitumen, waardoor ze bestendig zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Daarnaast zijn ze ook nog eens erg licht in gewicht en zijn shingles perfect te leggen op een schuin dak. Naast shingles kunt u bij ons ook terecht voor het laten leggen van een speciaal zonnepaneelsysteem als dak, of om uw dak te laten bedekken met leien of dakpannen.

Kies voor een milieuvriendelijk dak

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid staan bij ons erg hoog in het vaandel. Ons doel is om elk dak milieuvriendelijk te krijgen! Wij maken dan ook gebruik van erg zuinige productiemethoden, waarbij we 95% van ons afvalmateriaal recyclen. Wilt u meer weten over onze zuinige productiemethoden of heeft u specifieke vragen over het leggen van een shingles dak bij u? Neem dan eens contact met ons op door te bellen naar +31 (0)342 452575.

Onze producten

Tapco kunstlei Classic

De Classic daklei oogt met zijn gestructureerde oppervlakte en onregelmatige randen als een authentieke natuurlei. De leien zijn gemaakt van polypropyleen. Met zijn natuurlijke uitstraling en de vele voordelen die kunststof biedt ten opzichten van natuursteen, is de Classic daklei een aantrekkelijk en duurzaam alternatief voor uw huis, garage, loods of monumentaal pand.

Lees meer

Tapco kunstlei Aledora

De Aledora kunstlei van Tapco is de meest karakteristieke dakbedekking op dit moment, ontwikkeld vanuit authentiek vakmanschap. Ze hebben de uitstraling van authentiek handgesneden leisteen voor een fractie van de kosten en met een langere, onderhoudsvrije levensduur. Met de Aledora kunstlei maakt u een bewuste keuze en vergroot u waarde van uw huis of pand.

Lees meer

Naadloze aluminium dakgoten

Geen naden betekent minder lekkage en slijtage, ze vergen dan ook weinig onderhoud. De naadloze aluminium dakgoot heeft een rustige en strakke uitstraling. De lichtgewicht dakgoten worden ter plekke geproduceerd in de gewenste lengten en zijn eenvoudig te monteren. Zo bespaart u tijd en geld. Onze naadloos aluminium dakgoot is zeer geschikt voor woningen, woningblokken, agrarische, industriële- en bedrijfsgebouwen.

Lees meer

Meer weten?

Ons assortiment bestaat uit duurzame, milieu- en arbeidsvriendelijke composiet leien en dakpannen. De producten zijn geschikt voor huizen, villa’s, kerken, (aanbouw)serres, agrarische en utiliteitsgebouwen en zo meer.

Bekijk onze producten