Een zonnepaneel als dakpan in regio Amersfoort

In het dakbedekkingaanbod van Ikking Group vindt u een innovatief zonnepaneel in de vorm van een dakpan voor uw woning in Amersfoort, Utrecht of Breda. Door onze jarenlange ervaring selecteren wij altijd de meest geavanceerde dak- en wandmaterialen. We zijn dan ook erg trots op onze dakpan met zonnepaneel die door de unieke samenstelling direct in uw bestaande dakbedekking verwerkt kan worden – of u nu in Amersfoort, Utrecht, Breda of elders in Nederland woont. Daarmee doet u zowel uw portemonnee als het milieu een groot plezier.

 

Wat zijn de voordelen van een zonnepaneel als dakpan in Amersfoort, Utrecht of Breda?

De zonnepaneeldakpan wordt verwerkt in uw dak. Deze valt daarom bijna niet op. Het resultaat is een mooi afgewerkt dak waar u lang plezier van beleeft. Door te kiezen voor een zonnepaneel als dakpan voor uw woning in Amersfoort, Utrecht of Breda, maakt u bovendien gebruik van een duurzame energiebron die niet opraakt in de toekomst. Dit in tegenstelling tot grijze energiebronnen, zoals kolen en gas, die na verloop van tijd opraken en bovendien milieuvervuilend zijn. Met een zonnepaneel als dakpan van ons bedrijf uit Achterveld, vlak bij Amersfoort en Utrecht, investeert u in de toekomst en in een leefbaar klimaat voor toekomstige generaties. Overigens draagt u ook met andere producten uit ons assortiment bij aan een duurzame en milieuvriendelijke wereld. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze leisteen dakbedekking?

 

Ontvang advies op maat over zonnepaneeldakpannen voor uw pand

Bij Ikking Group komen we graag bij u langs voor een advies op maat voor uw pand, ongeacht of u een particuliere of zakelijke klant bent. Twijfelt u of u moet investeren in een zonnepaneel als dakpan en heeft u nog wat specifieke vragen aan ons bedrijf, dat ook werkzaam is in bijvoorbeeld Breda? Bijvoorbeeld over het gebruiksgemak van de panelen of over de mogelijkheid om een zonnepaneeldakpan op uw gebouw te plaatsen als duurzame dakbedekking? Dan komt een van onze specialisten graag bij u langs. Maak hiervoor een afspraak door te bellen naar +31 (0)342 452575, een e-mail te sturen naar info@ikking.com of ons contactformulier in te vullen. Wij kijken graag of een dakrenovatie met zonnepanelen of een dak met fotovoltaïsche panelen bij u mogelijk is.

Onze producten

Tapco kunstlei Classic

De Classic daklei oogt met zijn gestructureerde oppervlakte en onregelmatige randen als een authentieke natuurlei. De leien zijn gemaakt van polypropyleen. Met zijn natuurlijke uitstraling en de vele voordelen die kunststof biedt ten opzichten van natuursteen, is de Classic daklei een aantrekkelijk en duurzaam alternatief voor uw huis, garage, loods of monumentaal pand.

Lees meer

Tapco kunstlei Aledora

De Aledora kunstlei van Tapco is de meest karakteristieke dakbedekking op dit moment, ontwikkeld vanuit authentiek vakmanschap. Ze hebben de uitstraling van authentiek handgesneden leisteen voor een fractie van de kosten en met een langere, onderhoudsvrije levensduur. Met de Aledora kunstlei maakt u een bewuste keuze en vergroot u waarde van uw huis of pand.

Lees meer

Naadloze aluminium dakgoten

Geen naden betekent minder lekkage en slijtage, ze vergen dan ook weinig onderhoud. De naadloze aluminium dakgoot heeft een rustige en strakke uitstraling. De lichtgewicht dakgoten worden ter plekke geproduceerd in de gewenste lengten en zijn eenvoudig te monteren. Zo bespaart u tijd en geld. Onze naadloos aluminium dakgoot is zeer geschikt voor woningen, woningblokken, agrarische, industriële- en bedrijfsgebouwen.

Lees meer

Meer weten?

Ons assortiment bestaat uit duurzame, milieu- en arbeidsvriendelijke composiet leien en dakpannen. De producten zijn geschikt voor huizen, villa’s, kerken, (aanbouw)serres, agrarische en utiliteitsgebouwen en zo meer.

Bekijk onze producten